Breaking news

Cătălin Botezatu, vacanță cu Raluca Bădulescu în Turcia

Doi jurați de la emisiunea „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, se pregătesc să plece împreună într-o vacanță de cinci stele. Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, căci despre ei este vorba, urmează să se bronzeze în Turcia, într-un complex de cinci stele. 

De curând, vedetele s-au strâns la ParkLake Shopping Center să își aleagă vacanța pentru vara aceasta. Printre acestea, Mădălin Ionescu, Andrei Ștefan de la Alb&Negru, Clara Rotescu, Doinița Oancea și soții Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și-au făcut apariția la cea de-a treia ediție a Târgului de Turism organizat în cel mai mare mall din București, care  adună la un loc cele mai mari agenții de turism din România și nu numai!

Cei prezenți au putut să aleagă dintre cele mai exotice destinații pentru vacanța estivală, iar Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au optat din nou pentru aceeași țară la care s-au abonat de ceva timp, și anume Turcia. Prietenul lor,  Mr Peter s-a ocupat ca cei doi să aibă o vacanță de vis la cel mai fițos hotel, de cinci stele, și anume Rixos.

În plus, Botezatu profit de această vacanță și va merge să-și facă și analizele. „Abia așteptam vacanța asta. O să merg cu prietena mea Raluca Bădulescu, avem nevoie de odihnă, de relaxare. Profit totodată  de această călătorie și o să-mi fac și analizele. Turcare este o agenție nouă pe piață care se ocupă de tot ce înseamna redirecționarea pacienților către spitalele din Turcia, și se vor coupa și de mine”, a spus Cătălin Botezatu.

Mădălin Ionescu și soția lui, Cristina Șișcanu, au fost și ei prezenți la târg. Cei doi vor să meargă în Turcia într-o vacanță pentru detoxifiere.