Breaking news

Cătălin Botezatu nu abandonează moda nici pe gerul năpraznic

loading...

Cătălin Botezatu, celebrul designer român, renumit peste hotare pentru creațiile sale, nu abandonează moda nici dacă afară e un ger de crapă pietrele.

catalin botezatu trolerIndiferent de anotimp, Cătălin Botezatu este mereu în pas cu moda.

Îmbrăcat din cap până-n picioare în branduri, designerul a avut grijă ca şi accesoriile să fie tot de firmă. Şi-a luat troler din ultima colecţie Lamonza!

Celebrul designer a avut o apariţie de pomină o dată cu prima ninsoare.

Ieri, vedeta de la Kanal D a fugit din Bucureşti, spre o destinaţie care indica temperaturi sub zero grade în termometre, unde filmează emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”, la postul Kanal D.

Aşadar, prezentatorul s-a echipat corespunzător de munte, bachiar a respectat, în detaliu, ultimele tendinţe în materie de modă.

Totul, numai un brand! Cojoc cu guler imens de blană Gianfranco Ferre, cizme LouisVuitton, ochelari de soare din colecţia Tom Ford şi bineînţeles, căciula cusemnătura Cătălin Botezatu.

Mai mult, elavut grijă să respecte cromatica întrutotul, aşa că până şi trolerul marca Lamonza din noua colecţie a ales să fiegri metalic. Cu o asemenea ţinută, Bote va face legea în materie de vestimentaţie, la munte!botezatu - troler

loading...