Breaking news

Cãtãlin Botezatu, model în finala Next Top Model

Cele trei finaliste Next Top Model By Cãtãlin Botezatu defileazã joi searã pentru ultima oarã în faţa unui juriu de excepţie: Cãtãlin Botezatu, Mirela Vescan şi Gabriel Hennessey.

botezatu si concurenteleProtagonistele au parte de momente de-a dreptul copleşitoare în Cappadocia (Turcia), locaţia aleasã de designer pentru finalã. Botezatu le-a pregãtit un shooting inspirat din pelicula Lord of the Rings”, în care a decis sã li se alãture fetelor, ca model.

Cãtãlin Botezatu a strãbãtut lumea în lung şi-n lat, având amintiri frumoase pe toate continentele. Asta şi-a dorit şi pentru finalistele Next Top Model, pe care le-a invitat în finalã în frumoasa Cappadocia, locul potrivit pentru cei care îşi doresc amintiri de neuitat şi fotografii demne de marile expoziţii.

Cu un machiaj impecabil şi coafuri pe mãsurã, fetele intrã în atmosfera binecunoscutei pelicule “The Lord of the Rings”.

Pentru prima oarã la Next Top Model, Cãtãlin li se alãturã fetelor…ca model. Machiajul îl face de nerecunoscut: cu barbã şi plete lungi şi albe, Botezatu intrã în pielea bunului vrãjitor Gandalf.

Cine va fi următorul top model al României, telespectatorii Antena 1 vor afla joi seară, de la 20:30, în marea finală Next Top Model by Cătălin Botezatu.

>