Breaking news

Cătălin Botezatu deschide Romanian Fashion Weekend cu o colecție în premieră

Cătălin Botezatu deschide Romanian Fashion Weekend pe scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014 cu o colecție în premieră

catalin botezatu - radu mazareFashion Summer Festival Mamaia 2014, festivalul care se desfășoară pe toată perioada verii pe litoralul românesc, continuă în acest weekend cu evenimente de excepție. Mamaia devine astfel singura stațiune din Europa care oferă turiștilor spectacole gratuite în întregul sezon estival.

După succesul pe care l-a avut la public ediția de deschidere a Carnavalului Mamaia din 5 iulie, când 25.000 de spectatori au asistat la spectacolul de pe scena FashionTV din Piațeta Cazino din Mamaia.

După un weekend dedicat tinerilor designeri  ai facultăților de modă din Timișoara și Cluj-Napoca, care au făcut primii pași spre o carieră de succes la invitația FashionTV, atrăgând din nou mii de spectatori, Fashion Summer Festival 2014 invită în acest weekend turiștii la cel mai așteptat concurs de frumusețe al verii, Miss Litoral 2014, dar și la prezentări de modă ale celor mai importanți designeri din România.

În deschiderea show-ului de vineri, designerul Cătălin Botezatu aduce în exclusivitate pe scena FashionTV din Mamaia cea mai nouă colecție a sa, cu o tematică speciala. Invitat special al prezentării celebrului designer va fi primarul Constanței, Radu Mazare, acesta fiind renumit pentru implicarea deosebită și participarea la promovarea turismului din stațiunea Mamaia.

Miss Litoral 2014 își va desemna marea câștigătoare vineri și sâmbătă, 25 și 26 iulie, pe scena FashionTV, după ce a inclus și o etapă de selecție online, prin intermediul site-ului Fpeople.ro.

Va fi un nou spectacol unic marca FashionTV, oferit turiștilor de pe litoral pe cea mai mare scenă de modă din Europa, construită la standarde internaționale. Pe toată durata verii, cei mai importanți designeri vestimentari din România și din străinătate vor fi prezenți, alături de modelele FashionTV, la Fashion Summer Festival Mamaia.

Proiectul Fashion Summer Festival 2014 este realizat de FashionTV România în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și susținut de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării.

Spectacolele marca FashionTV din acest weekend vor include concursul Miss Litoral 2014 și prezentări de modă ale celor mai importanți designeri români.