Breaking news

Cătălin Botezatu are un regim de muncă draconic

loading...

Cătălin Botezatu recunoaște că muncește enorm, zi de zi și că ziua lui de muncă începe la 3 dimineața și se încheie târziu în noapte.

catalin botezatu - kanal dAre un regim de muncă draconic, care i-ar revoltă pe medicii care l-au operat pe cord deschis, la începutul acestui an. În ciuda faptului că sănătatea îi poate fi pusă în pericol de acest stil de viaţă,

Cătălin Botezatu, prezentatorul show-ului “Supermodels by Cătălin Botezatu”, ce se va difuza la Kanal D, rămâne un workaholic.

Pasionat de muncă să, nu se menajează şi filmează la ore târzii, în cele mai stranii şi grele condiţii: în cimitir, la groapă de gunoi, pe clădiri, la înălţime.

“Dacă e să aleg între a face un show şi a urmă sfaturile medicilor, aleg show-ul”, le răspune Cătălin Botezatu celor care îl întreabă de ce nu renunţă la muncă pentru o viaţă confortabilă.

O zi din viaţă lui Cătălin Botezatu, descrisă de el însuşi, arată astfel: Ziua mea de muncă începe la orele 3.00 – 4.00 dimineaţă – cu machiaje şi coafuri – şi se termină seară târziu, cu shooting-uri sau prezentări – când sunt filmări pentru Cătălin Botezatu, emisiunea de la Kanal D. Altfel, începe la 8.00, ora când ajung la birou şi am comenzi sau întâlniri cu cliente care vin la probe. Apoi urmează alte activităţi manageriale. Ajung acasă foarte târziu, în noapte. 

Modă, activitatea să de suflet, îi da energia pentru a merge înainte, chiar şi atunci când medicii îi zic, preventiv, “Stop”.

Am deschis două fabrici, o linie de cămăşi, una de încălţăminte, am scos un parfum, am creat 120 de colecţii. Numai în vara această a avut 42 de prezentări modă, pe litoral. Modă nu a rămas niciodată pe plan secund”, spune Cătălin Botezatu.

Celebrul designer este îndrăgostit de profesia să, şi în ciuda faptului că este vânat de paparazzi şi iubit de tabloide, creează costume de teatru, film şi opera.

A conceput costumele pentru spectacolul “Don Giovanni”, care se joacă din această toamna la Opera din Craiova, sau cele pentru “Marchizul de Şade” (Teatrul Odeon), pentru “Cabaret”, spectacol regizat de Beatrice Rancea.

Recent a realizat şi costumele pentru filmul “Falconman”, în care joacă Monica Bellucci şi Gerard Depardieu.

Momentele de relaxare pentru Cătălin Botezatu rămân călătoriile.

“Am avut şansă să văd aproape tot globul pământesc. Vreau să plec, după filmarea Cătălin Botezatu>, pe o insula, pentru diving”, acesta este planul sau de “evadare” temporară, după un an de muncă sabatică.

loading...