Breaking news

Cătălin Bordea, scos cu SMURD-ul din platoul Totul e permis

loading...

Proba Sumo îl doboară la propriu pe Cătălin Bordea duminică, la “Totul e permis”. El cade și se lovește cu spatele de marginile celor două trambuline pe care apucase să sară.

catalin bordea - totul e permisLovitura este atât de puternică, încât Cătălin nu va mai putea să continue emisiunea. El va părăsi platoul cu ajutorul echipajului de la ambulanță, prezent la fața locului, care-l va transporta la spital.

Din fericire, după investigațiile medicale de rigoare, s-a constatat că este vorba de o mica fisură de vertebră ce nu a necesitat o internare pentru recuperare.

La proba Sumo, concurenții, echipați cu niște costume speciale, au de sărit pe trambulină și, din săritură, să atingă cât mai sus peretele din fața lor cu ștampila pe care o au prinsă la brâu.

Daniela Crudu reușeste să treacă proba, însă la Cătălin Bordea, concursul ia sfârșit.

După ce sare Daniela, prima din concurs, vine rândul lui Bordea. În cădere, s-a lovit cu mijlocul de marginile metalice ale celor două trambuline rotunde așezate în fața panoului.

”Te-ai lovit?”, a întrebat Cosmin Seleși. Imediat a urcat pe scenă echipajul de la ambulanță, l-a ridicat cu greu pe Cătălin care a fost condus în afara platoului, pentru îngrijiri medicale.

”Dragii mei, suntem nevoiți să ne oprim aici, Cătălin cu siguranță se va face bine”, a continuat Cosmin Seleși.

Cătălin s-a făcut bine, într-adevăr, a doua zi, a ieșit din spital pe semnătură.

Cum s-a desfășurat proba Sumo, vedeți duminică, 2 februarie, de la ora 20.30, la “Totul e permis”.

loading...