Breaking news

Cât de repede merg trotinetele electrice? Așteptări vs realitate

Ești în căutarea unei călătorii economice, care să fie, de asemenea, simplă și distractivă?

Factorii care fac ca un scuter electric să meargă repede?

Mai mulți factori afectează viteza unei trotinte electrică. Aceștua includ:

  • Greutatea șoferului
  • Presiunea cauciucului
  • Capacitatea bateriei
  • Tipul de teren

Ca orice alt vehicul, viteza contează. De fapt, mulți oameni se întreabă – cât de repede merge o trotinetă electrică? Astăzi, răspundem la întrebări cu privire la viteza trotinetei electrice în funcție de vârstă, capacitatea bateriei și puterea motorului.

Cât de repede merg trotinetele electrice? Așteptări versus realitate

Există multe motive pentru care oamenii ar alege trotinete electrice în loc de biciclete sau skateboard-urilor obișnuite. În primul rând, trotinetele electrice pot merge oriunde mai repede și mai ușor decât o bicicletă obișnuită.

În al doilea rând, când vine vorba de urcarea pe dealuri, nu vei pufăi când folosești o trotinetă electrică. Dar o vei face atunci când folosești un skateboard sau o bicicletă obișnuită. În sfârșit, trotinetele electrice sunt mai sigure.

Când cumperi o trotineta electrică, viteza este un aspect important. De ce? Vrei să ajungi mai repede acolo unde mergi. Aici discutăm despre viteza trotinetelor electrice stand up pentru adulți și despre viteza trotinetelor electrice pentru copii.

Viteza trotinetelor electrice pentru adulți

Cât de repede merg trotinetele electrice pentru adulți? Viteza maximă a trotinetelor electrice pentru adulți este de aproximativ 32 km/h. Aceasta este viteza permisă unei trotinete electrice alimentate cu baterii pentru adulți pentru te deplasa pe o pistă de biciclete.

Îmbunătățirile tehnologice recente ale capacității bateriei trotinetei electrice au arătat că acestea pot atinge pragul de 48 km/h.Aceasta este viteza maximă pe care o poate parcurge o trotinetă electrică fără scaun. Totuși, cea mai bună trotinetă electrică poate atinge și o viteză de până la 100 km/h, ceea ce este impresionant.

Viteza trotinetelor electrice pentru copii

Cât de repede merg trotinetele electrice pentru copii? Viteza medie cu care  poate merge o trotinetă electrică pentru copii este de 24 km/h, în timp ce viteza maximă este de 28 km/h cu o singură încărcare.

Când vine vorba de viteza trotinetelor electrice pentru copii, producătorii le limitează în timpul producției. De ce? În primul rând, copiii sunt expuși riscului de accidente. În al doilea rând, este ilegal în multe locuri ca trotinetele electrice pentru copii să meargă mai repede.

Este mare viteza de 24 km/h pentru o trotinetă electrică?

Pentru adulți, 24 km/h nu este o viteză mare, deoarece este ușor de controlat trotineta electrică la viteze atât de mari. Acest lucru este valabil și atunci când vine vorba de adolescenții mai în vârstă – 16 până la 19 ani. Adolescenților le place să călătorească rapid, nu doar pentru a ajunge la destinație, ci și pentru a se bucura de experiență.

Pentru copii, 24 km/h este prea rapid, dar unii copii iubesc viteza. În calitate de părinte, este esențial să vă asigurați că orice trotinetă electrică pe care o cumpărați pentru copii este potrivit pentru aceștia, pentru a preveni posibilele accidente.

Viteza trotinetei electrice pe baza puterii bateriei și a motorului

Deoarece trotinetele electrice sunt vehicule conectate, electricitatea lor este de obicei stocată la bordul unei baterii reîncărcabile. Bateria reîncărcabilă alimentează motorul, care la rândul său accelerează trotineta electrică. Aceste două componente influențează viteza trotinetei tale electrice.

De fapt, parametrii recomandați de putere a motorului sunt următorii:

  • 90 până la 120 de wați – cele mai bune trotinete electrice pentru copiii cu vârsta între 6 și 9 ani. Viteza medie este de 9-10 km/h, în timp ce viteza maximă este de 8 km/h până la 12 km/h.
  • Până la 250 W – cea mai bună pentru copiii cu vârsta între 10 și 12 ani. Viteza medie este de 16 km/h , în timp ce viteza maximă este de 24 km/h.
  • 250 Watt până la 350 Watt – cea mai bună pentru adolescenții între 13 și 14 ani. Viteza medie este de 24 km/h, în timp ce viteza maximă este de 29 km/h.
  • 350 W la 500 Watt – cea mai bună pentru adolescenții cu vârsta între 15 și 16 ani și, de asemenea, pentru adulții cu o greutate mai mică de 90 kg. Viteza medie este de 29 km/h, în timp ce viteza maximă este de 32 km/h
  • 500 W și peste – cea mai bună pentru adulți. Viteza medie este de 32 km/h până la 40 km/h, în timp ce viteza maximă este de 45 până la 48 km/h.

 

>