Breaking news

Cat de popular mai este handbal-ul in Romania

Handbalul este unul dintre sporturile pe care romanii le practica din cele mai vechi timpuri. Chiar si in prezent la meciurile importante, tribunele sunt pline de fani care isi sustin echipele si jucatorii preferati.Daca te intrebi cat de popular mai este handbalul si care au fost ultimele reusite importante ale romanilor care practica acest sport, atunci ai ajuns in locul potrivit. 

Pasionatii de handbal sunt inca la curent cu toate clasamentele importante ale ultimelor meciuri, cu programele de desfasurare ale urmatoarelor competitii, dar si cu speculatiile specialistilor cu privire la echipele care vor iesi castigatoare.

 

Romania- inca pe podiumul international 

 

Printre ultimele reusite ale echipei nationale feminine de handbal se numara si meciul castigat impotriva Spaniei, cu scorul 28-27. Jocul a avut loc la Skopje si a reprezentat inceputul parcursului in Grupa principala 2 a Campionatului European – EHF EURO 2022, gazduit anul trecut de Slovenia, Macedonia de Nord si Muntenegru. 

 

Romania a condus meciul mai mult de trei sferturi din timp, pana ce printr-o intorsatura de situatie a ajuns sa fie in urma cu doua goluri. Vestea buna este ca in ultima secunda, Bianca Bazaliu a inscris un gol care le-a adus fetelor marea victorie. 

 

Viitorii campioni din handbal

 

Din ce in ce mai multi parinti opteaza spre a-si inscrie copiii in cluburi de handbal, pentru a asigura micutilor o dezvoltare sanatoasa. In cadrul echipelor locale, copiii au sansa sa invete cum sa lucreze impreuna cu alti coechipieri, sa urmeze sfaturile antrenorilor, dar si  sa se antreneze din greu pentru a deveni cei mai buni. Chiar daca multi dintre ei renunta dupa o anumita perioada de timp, exista si tineri care cresc pe terenul de handbal si care promit sa pozitioneze tara noastra pe cele mai inalte pozitii ale topurilor internationale.  

 

Fanii handbalului cauta stiri din handbal pe stirisportive.ro

 

Pasionatii de acest sport vor sa fie intotdeauna la curent cu ultimele reusite ale echipelor pe care le indragesc atat de mult. Pentru asta, ei cauta surse sigure de unde sa se informeze despre cele mai noi meciuri, despre jucatorii care s-au evidentiat pe teren, dar de unde sa afle si datele urmatoarelor competitii. Inraitii acestui sport pot gasi stiri din handbal pe stirisportive.ro, site-ul care prezinta cele mai importante noutati din lumea sportului. 

Handbalul romanesc – inca popular printre romani 

 

Handbalul inca este un sport de interes in Romania, atat pentru tinerii care isi doresc sa faca performanta si sa duca mai departe renumele tarii, cat si pentru sustinatorii acestora. Tribunele meciurilor mari sunt pline, iar jucatorii se simt apreciati si dau tot ce au mai bun pentru a iesi invingatori. In continuare echipele noastre promit reusite impresionante, participari la competitii internationale, dar si clasari in cele mai importante topuri. 

>