Breaking news

Cat de grea poate fi alegerea unui cadou pentru o femeie

loading...

Atunci când alegi un cadou pentru femei este bine să ții cont de anumite criterii. În funcție de aceste criterii ( vârstă, poziție socială, buget, eveniment), ai șansa să cumperi un dar memorabil, apreciat cum se cuvine de sărbătorită.

Să alegi un cadou în funcție de vârstă nu este deloc greu. La 20 de ani, un abonament la spectacol sau festival de muzică preferat sau bilete la trupa preferată sunt idei perfecte pentru o persoană tânăra. În funcție de stil, puteți alege bijuteriile handmade, accesorii tehnologice cool, telefoane mobile sau dispozitive electronice. La 30 de ani o femeie primește cu plăcere accesorii de lux, care să o pună în valoare, bijuterii sau un televizor inteligent, care îi va permite să acceseze toate filmele și serialele preferate în confortul casei. Femeile trecute de 40 de ani pot primi cadouri de inspirație vintage. Târgurile de antichități sau expozițiile oferă câteodată soluțîi inedite și interesante pentru un cadou iești din comun.

Atunci când alegi un cadou trebuie să iei în considerare și poziția socială pe care o are doamna căreia îi cumperi cadoul. Nu poți să-i dăruiești managerei un set de cosmetice. Ar fi interpretat că un cadou nepotrivit. Pentru sora mai mică, de exemplu, un cadou haios și simpatic poate fi binevenit. Cadoul pentru iubita sau soție se alege în funcție de gusturile ei, e frumos să fie oferit cu drag indiferent dacă vi se pare potrivit sau nu. Unele femei iubesc cultură și adoră cărțile, filmele, excursiile. Dar sunt și doamne pasionate de vestimentație, de gătit sau de îngrijirea grădinii. Soacră sau mătușile se bucură mult dacă li se dăruiesc obiecte pe care și le doresc de mutl timp dar nu au reușit să și le cumpere. Cadoul pentru mama e un dar ales cu respect și prețuire. Încearcă să nu cumperi mereu cadouri utile, câteodată o extravaganță –cum ar fi un parfum scump – poate fi cadoul ideal.

Suma de bani de care dispui este un detaliu important în alegerea unui cadou perfect. Dacă nu ai suma necesară pentru a cumpără un cadou scump, nu face greșeală să apelezi la credite. O idee perfectă e să iei cadouri handmade, vor fi primite mult mai bine. Într-o bună zi va veni momentul în care vei avea la dispoziție un buget mai generos pentru cadouri dedicate femeilor.

În funcție de moment, cadourile trebuie alese în mod potrivit. Iarnă , de sărbători, te poți gândi la seturi tricotate, cărți de citit la căldură șemineului, chiar prăjituri, băuturi fine. Vara însă poți alege chiar și un city break într-o destinație pitorească sau măcar bilete de tren pentru o excursie mult dorită.De Mărțișor și de Ziua Femeii nu este suficient să oferi flori și simple mărțișoare banale. E bine să alegi produse handmade interesante care vor fi mereu apreciate de femei. Anumite obiecte de colecție vor face deliciul sarbatoritei, indiferent de anotimp.

Frumusețea oferirii unui cadou se reflectă desigur și în ambalaj. Fiți originali și împachetați personal cadourile, dându-le o notă aparte. Veți evita monotonia unor pachete asemănătoare, iar cadoul pentru femei va fi mai bine pus în evidență.

loading...

Cmentariile sunt închise

English English French French Italian Italian Romanian Romanian