Breaking news

Cât costă maşinile de tocat carne profesionale?

Perioada pe care o traversam in prezent nu este nici pe departe cea mai buna pentru industria HoReCa. Pandemia de coronavirus si masurile de restrictie impuse de Guvern par ca au lovit cel mai tare in domeniul ospitalitatii, unul dintre cele mai profitabile inainte de declansarea acestei crize sanitare si economice la nivel mondial. Prin urmare, daca detineti orice tip de unitate de alimentatie publica si aveti norocul ca aceasta inca sa functioneze la parametrii optimi, cu siguranta doriti sa va gestionati cat mai bine cheltuielile, pentru a nu va periclita profitul.

masini de tocat carne profesionale

In situatia in care administrati un restaurant, un supermarket, o carmangerie, un abator sau un centru logistic alimentar, pe care doriti sa il retehnologizati, cu siguranta una dintre cele mai frecvente intrebari pe care v-o adresati este cea din titlul articolului: “Cat costa modelele de masini de tocat carne profesionale?”. Citind in continuare, veti afla raspunsul, cu ajutorul Fresco Expert, companie care sustine inca din anul 1992 geniul in bucatariile profesionale din Romania. Achizitionand echipamente HoReCa din oferta lor, aveti garantia, atat la propriu, cat si la figurat, ca produsele vor fi unele fiabile, performante, usor de utilizat si cu o durata indelungata de viata.

  1. Masini de tocat carne profesionale cu o productivitate de peste 200 de kilograme pe ora. Pentru a oferi un raspuns mai precis si relevant la intrebarea de mai sus, am impartit produsele din oferta furnizorului mentionat anterior in patru categorii. In primul rand, vorbim despre echipamentele cu o productivitate mare, de peste 200 de kilograme, si viteze de peste 140 RPM. Preturile acestora pornesc din jurul valorii de 3.000 de lei si pot ajunge si pana la 7.000 de lei, in cazul modelelor care proceseaza 600 de kilograme de carne pe ora.
  1. Masini de tocat carne profesionale cu o productivitate sub 200 de kilograme pe ora. Pe de alta parte, masinile de tocat carne profesionale care proceseaza maximum 200 de kilograme pe ora costa intre 1.500 si 2.500 de lei. Diferenta este semnificativa, iar decizia trebuie luata in functie de marimea unitatii de alimentatie publica pe care o conduceti si de cererea pe care aceasta trebuie sa o acopere.
masini de tocat carne profesionale
  1. Masini de tocat carne profesionale in regim outlet. De asemenea, Fresco Expert pune la dispozitia clientilor sai masini de tocat carne profesionale in regim outlet, la un pret mai mic decat cel obisnuit. Astfel, un model TS 22 heavy-duty, ideal pentru restaurante mari, bucatarii de catering, macelarii si pizzerii, poate fi achizitionat la 6.300 de lei in loc de 7.300 de lei. De asemenea, modelul Berkel BMR (productivitate 350 kg/h) beneficiaza de o reducere de 1.600 de lei, pretul final fiind de 10.030 de lei.
  1. Accesorii. Toate echipamentele descrise mai sus vin insotite de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera). Totusi, mai aveti nevoie si de accesorii, precum discurile pentru masini de tocat, care au preturi cuprinse intre 100 si 500 de lei, in functie de diametru, dimensiunile orificiilor etc. Prin urmare, dupa ce ati citit acest articol, puteti face o estimare a cheltuielilor pe care le implica achizitionarea unui astfel de echipament pentru unitatea dumneavoastra si, cel mai important, ati aflat si de unde sa il procurati!

 

Autor: iAgency

>