Breaking news

Câştigătorii “Next Star”, concert de senzaţie în finala “Junior Chef”

La început au fost peste 1600 de copii hotărâţi să demonstreze că sunt cei mai buni bucătari din ţară, la final au rămas 12 dintre cei talentaţi, urmând ca luni, de la 20:30, la Antena 1, să aflăm cine este primul Junior Chef al României. A fost cel mai simpatic şi amuzant show culinar în care copiii nu şi-au demonstrat doar talentul în bucătărie, ci şi pasiunea pentru arta gătitului.

junior chef - finalaÎn marea finală, cei mici au avut ca invitaţi alţi copii extrem de pasionaţi, dar de data aceasta, muzica este cea care le ocupă tot timpul, pentru că Omar, Elena şi Teodora sunt câştigătorii primelor trei sezoane ale super show-ului “Next Star”, care au venit să cânte, să deguste preparatele finaliştilor, dar şi să le acorde note.

Astfel, la finalul timpului de gătit destinat probei, micii bucătari au fost încântaţi cu un super concert ţinut de Omar, Elena şi Teodora în parcul Herăstrău, pentru că proba a avut loc în aer liber.

Au nişte voci senzaţionale! Mi s-a făcut pielea de găină când i-am ascultat şi chiar nu mi s-a mai întâmplat asta”, povesteşte Maria, una dintre finalistele concursului.

Concertul va putea fi urmărit la “Junior Chef” luni, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor afla cine este cel mai talentat puşti din România, în bucătărie, ales de cei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan.

>