Breaking news

Casino 1win în Moldova: O experiență de neuitat pentru iubitorii de jocuri de noroc

1win Moldova este un reprezentant popular pe piața de pariuri în 2022. Uneste clienți din întreaga lume. În același timp, partea predominantă a audienței platformei este formată din pariori din Moldova. Inițial, în 2016, compania se numea FirstBet. După aceea (în doi ani), platforma a primit o licență de la Comisia de eGaming din Curacao și a devenit cunoscută sub numele de 1win. Consultați caracteristica principală a portalului de pariuri în tabelul de mai jos.

Platforma oferă o gamă largă de metode de plată și multe modalități de retragere a fondurilor. 1win vine cu diverse bonusuri, care sunt disponibile atât pentru utilizatorii nou înregistrați, cât și pentru cei obișnuiți. În cazul problemelor tehnice, puteți contacta serviciul de asistență clienți și obține un răspuns rapid prin intermediul unui canal de comunicare potrivit. Derulați în jos pentru a obține o imagine de ansamblu despre acest portal de pariuri de top și pentru a afla dacă este real sau fals.

Cum să te Înregistrezi pe 1win?

Portalul de pariuri 1win este ușor de utilizat și intuitiv de înțeles. Indiferent dacă ești un începător sau un parior regulat, te poți obișnui rapid cu el. Când deschizi pentru prima dată pagina principală a site-ului, vezi că este optimizată. Toate butoanele de navigare și controalele sunt bine structurate și poți începe înregistrarea într-o secundă.

Bonusuri 1win

Portalul 1win este popular pentru varietatea sa largă de bonusuri. De asemenea, atrage clienți noi și menține pariorii obișnuiți angajați prin reîmprospătarea regulată a programelor de bonus și promoții, adăugând opțiuni de promocod, etc. Pentru a obține o imagine de ansamblu, ar trebui să accesezi secțiunile “Bonusuri și Promoții”. Acolo poți găsi o listă a recompenselor disponibile, care este împărțită în două părți:

●      bonusuri permanente;

●      oferte și promoții.

Mai jos, poți citi o descriere scurtă a tuturor recompenselor care sunt relevante la momentul scrierii.

Metode de Depunere la 1win

Platforma permite utilizatorilor să aleagă între diverse metode de depunere. Deoarece încearcă să acopere cât mai mulți utilizatori posibil, oferă utilizarea atât a monedei fiat, cât și a criptomonedelor. Pentru a începe, ar trebui să creezi un cont. După aceea, folosește formularul de autentificare 1win, deschide-ți noul cont și treci de verificare. La această etapă, ar trebui să furnizezi echipei platformei documente care pot dovedi identitatea ta. Poate fi un pașaport, permis de conducere, factură de utilități, etc. După ce contul tău este verificat, poți merge la secțiunea casier și efectua depunerea.

Procesul de depunere este simplu.

Apasă pe butonul “Depunere” din colțul drept-sus al paginii principale.

În fereastra pop-up, ar trebui să selectezi sistemul de plată potrivit. Aici, poți folosi filtre pentru a comuta între toate metodele disponibile sau cele care suportă moneda electronică.

Specificați suma pe care doriți să o depuneți și faceți clic pe butonul “Depune”.

Tipuri de Pariuri

Platforma 1win MD îți permite să plasezi pariuri pe o mare varietate de jocuri. Printre acestea, poți găsi baseball, fotbal, hochei, rugby, etc. De asemenea, 1win unește pariori din întreaga lume și are mulți clienți din Moldova. De aceea, aici poți găsi toate meciurile importante de cricket. Pentru a începe să pariezi, ar trebui să te autentifici în contul tău și să procedezi la pagina principală. Acolo ar trebui să găsești și să faci clic pe secțiunea “Live”.

Pagina cu cartea sportivă este împărțită în trei părți. Bara laterală din stânga conține jocurile disponibile și filtre utile pentru a alege meciul care te interesează. În partea centrală, poți vedea evenimentele corespunzătoare, scorurile actuale, coeficienții disponibili, etc. Pe partea dreaptă, există o secțiune cu cuponul de pariuri. Pentru a plasa un pariu pe site-ul oficial 1win, specifică tipul de joc, alege meciul și introdu cât ai dori să pariezi. Apoi, doar fă clic pe butonul “Fă un pariu” pentru a crea un cupon.

>