Breaking news

Casele deputatului Mihail Boldea, percheziţionate de procurori

Poliţiştii împreună cu procurorii DIICOT au demarat perceziţii la imobile din Galaţi şi Bucureşti, ce îi aparţin deputatului Mihail Boldea, cercetat pentru înşelăciune şi constituire a unui grup infracţional.

La imobilele care îi aparţin lui Boldea în cursul zilei de joi vor avea loc opt percheziţii – cinci în Galaţi şi trei în Bucureşti, anchetatorii căutând probe pe care să le folosească în anchetă.

Deputatul Mihail Boldea, fost membru PDL, cercetat pentru îneşlăciuni imobiliare, a fugit din ţară pe 17 martie, potrivit DIICOT. Informaţia a fost făcută publică miercuri seară, după ce expirase termenul de 24 de ore în care Boldea trebuia să se prezinte la audieri.

Marţi, la solicitarea Ministerului Justiţiei, Camera Deputaţilor a votat ridicarea imunităţii deputatului Mihail Boldea, astefl că procurorii îl puteau cerceta şi chiar aresta. Însă prea târziu, întrucât acesta era plecat din ţară de patru zile.

Instanţa supremă a primit miercuri seară propunerea procurorilor DIICOT Galaţi de arestare preventivă a deputatului Mihai Boldea, pe care judecătorii o vor dezbate joi, în lipsa demnitarului.

În cazul în instanţa decide arestarea, Boldea va fi dat în urmărire generală şi internaţională.