Breaking news

Casaele de amanet auto, din ce în ce mai populare printre românii aflaţi în căutarea unui împrumut

loading...

Intr-o piata in care bancile isi inaspresc  continuu  conditiile de acordare de imprumuturi , sau   atunci cand ai nevoie de bani intr-un timp foarte scurt  si nu esti eligibil pentru un imprumut la banca sau nu ai timpul necesar sa parcurgi tot procesul lung si anevoios de acordare a unui credit de catre  o astfel de institutie , casa de amanet auto  devine  din ce in ce mai mult ,  o solutie simpla , rapida si eficienta sa iti rezolvi impasul financiar.

Tot mai multe persoane fizice si juridice apeleaza la o casa de amanet auto. Este simplu si rapid , formalitatile sunt minime si primesti banii pe loc ! Masina ramane in siguranta , pazita si supravegheata  video  non stop in incinta parcului  casei de amanet auto, dupa ce in prealabil a fost fotografiata la interior si exterior si kilometri de bord inregistrati in anexa contractului de amanet auto.

La MC Amanet Auto,  una dintre primele case de amanet auto aparute in Romania , prezenta pe piata seriviilor de amanet auto inca din anul 2012 , inregistrata in Registrul Unic de Evidenta BNR , posesoare a Certificatului Firma de Incredere ,   doar cu  masina  , actele masinii in original  ( cartea de identitate si talonul ) si cartea de identitate a ta , poti obtine pe loc, daca esti proprietarul masinii , banii de care ai nevoie , fara alte acte justificative , fara certificat fiscal , indiferent de venituri sau alte datorii existente . In maximum 20 min , dupa redactarea contractului  in cele mai transparente conditii  si depozitarea masinii in siguranta in parcul  lor auto , supravegheat video si pazit non stop ,  ai banii pe care i-ai solicitat , fie in numerar , fie direct in contul tau.

Un  astfel de imprumut este o solutie avantajoasa in special pentru cei care au nevoie urgent de bani pentru o perioada relativ scurta de timp. Sunt disponibili non stop , deci poti apela la ei  cu incredere , indiferent de ora sau de zi.

Comisionul unui  astfel de credit cu garantie auto  este de in general  cuprins intre 5 % si  10 %  din valoarea sumei imprumutate , pentru o perioada contractuala de 30 de zile , recalculabil in functie de numarul de zile pentru ai nevoie de imprumutul respectiv.  Poti prelungi pentru  cat timp ai nevoie , singura conditie fiind sa achiti la termen  comisionul casei de amanet auto . Sau poti achita contractul inainte de termen si platesti comision in functie de cate zile ai utilizat serviciul.  Un avantaj major il reprezinta  valoarea  comisionului  care  este  fixa si nu fluctueaza , astfel ca tu vei sti de la inceput  exact ce suma vei avea de inapoiat la achitarea contractului. De asemenea , ai 10 zile de gratie fara comision plus inca alte 20 de zile in care esti asteptat sa iti achiti contractul si sa ridici masina din amanet , avantaje exceptionale la un serviciu de amanet auto.

Indiferent daca esti persoana fizica sau reprezentantul legal al unei societati comerciale , amanetul auto reprezinta o solutie din ce in ce mai populara  atunci cand ai nevoie urgenta de bani , trebuie doar sa analizezi bine variantele  si alegerea  casei de amanet auto cu care vei colabora. Intotdeauna este bine sa apelezi la o casa de amanet masini ,  de incredere , specializata in domeniul amanetului auto ,   cu experienta , care este prezenta pe piata de multi ani , care este inregistrata legal in Registrul de Evidenta BNR si care are review-uri bune printre utilizatorii unui astfel de serviciu. Este , de altfel foarte important sa intrebi unde va fi depozitata masina ta , pentru ca nu toate casele de amanet  auto pot pune la dispozitia clientilor lor parcari proprii ,  securizate , inchise , supravegheate video si pazite non stop  la adresele sediilor lor iar tu , desigur vrei sa ai garantia ca iti vei recupera masina exact in aceasi stare tehnica si estetica cum ai predat-o casei de amanet auto.

Pe durata contractului de amanet auto , nu iti pierzi proprietea asupra masinii , pierzi doar posesia ei , astfel ca,  in conditiile in care nu mai poti returna suma imprumutata  si vrei sa valorifici la maxim autoturismul ce a constituit garantia imprumutului tau la casa de amanet auto , il poti pune in vanzare , poti merge cu potentiali cumparatori la casa de amanet  auto  pentru vizionari , iar in urma vanzarii , vei achita catre casa de amanet auto  suma imprumutata si comisionul datorat si vei pastra diferenta , posibilitatea de a-ti pierde masina pentru o suma mica de bani fiind practic nula.Singura conditie este sa achiti la termenul comisionul lor.

Ai deci , toate motivele sa iei  serios in calcul , la nevoie , posibilitatea de a apela la o casa de amanet auto atunci cand esti in urgenta  nevoie de lichiditati, o varianta de altfel , din ce in ce mai cautata intr-o piata dinamica , in continua dezvoltare , cu oameni intreprinzatori , curajosi , independenti , in cautare de noi oportunitati si investitii.

loading...