Breaking news

Casa Eduard va ofera mobila la comanda si preturi de producator

loading...

CasaEduard.ro este “acasă” pentru cei care îşi doresc mobilier inovativ, versatil şi rafinat pentru locuinţă, indiferent că urmăresc să achiziţioneze mobilă pentru întreaga locuinţa sau se rezumă la canapele extensibile, paturi, mese sau alte piese la fel de importante. Toate elementele incluse în oferta magazinului de mobilă, converg într-un tot unitar care susţine ideea de concept deco pe gustul oricărui client.

De ce sa cumperi de la Casa Eduard?

Casa Eduard este un producător autohton de mobilă, o companie care a luat fiinţă din dragostea pentru frumos şi preocuparea pentru funcţional şi util. În fabrica companiei se creează inclusiv mobila la comandă, suite întregi pentru dormitoare, livinguri, holuri şi alte încăperi din locuinţă, însă şi piese de mobilier care pot fi vândute separat.

Casa Eduard  propune o ofertă completă, de la canapele extensibile la mobilier mic şi practic

Experienţa producătorului roman în acest domeniu face posibil ca oferta să fie extrem de variată şi atractivă. Practic, este imposibil ca în showroom-urile Casa Eduard clienţii să nu găsească produse pe placul lor: canapele fixe şi extensibile, colţare deosebite, fotolii confortabile şi atractive, dressing-uri funcţionale şi bucătării deopotrivă interesante şi eficient proiectate.

Mereu atenţi la ceea ce se întâmplă pe piaţa de profil, designerii de proiect de la Casa Eduard includ în oferta magazinului nu doar mobilier funcţional, confortabil şi foarte practic, ci şi atractiv ca model şi culoare – potrivit reprezentanţilor, „de la tonuri electrizante în combinaţii de culori noi pentru cei care îşi doresc un interior curajos şi până la nuanţe clasice ce invită la relaxare profundă”.

Rafinamentul şi bunul gust se reflectă în toată producţia fabricii şi, în această idee, merită menţionat faptul că fabrica dispune de un sector în care se creează mobila sculptată manual deosebit de frumoasă. Mobilierul dintr-o casă contribuie masiv la imaginea acesteia, motiv pentru care CasaEduard.ro produce piese gândite să atragă vizual.

Showroom-uri Casa Eduard

Mobilierul pe care Casa Eduard îl comercializează se vinde atât online, cât şi fizic, în showroom-urile din Bucureşti, Braşov şi Ploieşti:

  • Ellite Center – B-dul. Ghencea Nr. 134 (Bucureşti);
  • Alexandru Obregia: B-dul. Alexandru Obregia Nr. 25, Bl. 1-4 (Bucureşti);
  • Zona Obor: Strada Apelor Nr. 2 (Ploieşti);
  • Complex Altex: Strada Cărămidăriei, Nr. 1 (Braşov).

Casa Eduard şi vânzările online

Comenzile online au cel puţin trei avantaje majore:

  • în primul rând, siguranţă: în această perioadă, în care este cu mult mai sigur să se facă comenzi online, magazinul producătorului îşi aşteaptă clienţii pe Internet cu o ofertă generoasă. Livrarea este, de asemenea, sigură, produsele ajungând la cei care le comandă în cel mai scurt timp;
  • consiliere gratuită: consultanţii în vânzări, angajaţi ai fabricii de mobilă, pot da sfaturi avizate pentru achizionarea mobilierului perfect, în funcţie de nevoile clienţilor;
  • comenzile se fac simplu, site-ul pe care este expusă oferta fiind intuitiv şi prietenos cu utilizatorii online.

În concluzie, Casa Eduard este locul din care poate fi achiziţionat mobilier pe gustul oricărui client, oricât de pretenţios ar fi acesta. Pretenţios, rafinat şi sofisticat sunt terminii care descriu cel mai bine mobilierul produs în fabrica pe care compania o deţine.

 

loading...