Breaking news

Carmen Tocală a participat la deschiderea Raliului Sibiului

Raliul Sibiului, cel mai important eveniment anual de motorsport din România, a luat azi startul în prezența secretarului de stat din MTS, Carmen Tocală.

carmen tocala - raliul sibiuluiSecretarul de stat pentru activitatea de sport, Emilia Carmen Tocală a participat astăzi la deschiderea Raliului Sibiului, eveniment care se desfăşoară în perioada 25 – 27 iulie.

Raliul Sibiului este cea mai importantă competiţie auto din România şi face parte din calendarul European Rally Championship (ECR), unul dintre campionatele de vârf din lumea sporturilor cu motor la nivel mondial.

În acest an, Raliul Sibiului are ca punct central Piaţa Mare a oraşului Sibiu, iar în zilele de concurs piloţii vor parcurge 228 kilometri de probe speciale. Startul festiv are loc la ora 20:30, în Piaţa Mică.

La acest eveniment şi-au anunţat participarea cei mai buni piloţi de raliuri din lume, inclusiv campionul european Jan Kopecky, alături de care piloţii români vor concura la probele speciale.

Raliul Sibiului 2013, are loc în perioada 25-27 iulie şi face parte din sezonul 2013 al Campionatului European de Raliuri.