Breaking news

Carmen Pepelea a strălucit pe covorul roșul de la Premiile Emmy

Los Angeles a găzduit o seară memorabilă pentru industria filmului și televiziunii, iar printre cele aproape 200 de celebrități prezente, s-a numărat Carmen Pepelea, primul producător român nominalizat vreodată la Premiile Emmy. La gala desfășurată în această metropolă a artei, Carmen a fost însoțită de o echipă de profesioniști români care au contribuit la imaginea sa impecabilă.

Pentru coafură, celebrul hairstylist George Soare a fost maestrul din umbră, care a optat pentru un look lejer, dar totodată glam, pentru care a folosit produse de înaltă calitate Moroccanoil. Makeup-ul impecabil a fost realizat de Paulina Buldumea, iar styling-ul remarcabil a fost opera lui Amir Doboș, care a ales o rochie roșie, cu umerii goi, creația brand-ului M Marquise și bijuterii cu diamante Kultho.

Nominalizarea producătorului Carmen Pepelea la categoria Cel mai bun serial de comedie cu filmul “Wednesday” a adus o mândrie în plus în peisajul cinematografic românesc. Într-un eveniment unde au fost prezente numai vedete de prima clasă, Carmen a strălucit alături de nume sonore precum Jessica Chastain, Selena Gomez, Priscilla Presley, Jenna Ortega, Katherine Heigl.

Această nominalizare la Premiile Emmy a producătorului Carmen Pepelea este un moment de mândrie pentru toți cei implicați ( manager Georgiana Tamaga – Trip tailor, hairstylist George Soare, makeup artist Paulina Buldumea, stylist Amir Dobos) și o dovadă a faptului că talentul românesc traversează cu succes granițele internaționale.

>