Breaking news

Carmen Harra, Magda Catone şi Petre Geambaşu, vin la “O dată-n viaţă”

loading...

Vineri, 9 martie, de la ora 21.00, invitaţii Iulianei Tudor la emisiunea “O dată-n viaţă” sunt Carmen Harra, alături de Maria Butaciu (Ardeal),  Magda Catone împreună cu Angela Buciu (Maramureş) şi Petre Geambaşu, secondat de Polina Manoilă (Oltenia).

O prezenţă mult aşteptată în România este Carmen Harra, datorită darului pe care îl are pentru a prevede lucruri care se vor întâmpla.

Sunt foarte bucuroasă să cânt folclor pentru că îmi amintesc că de când eram mică interpretam muzică populară. Acum vreo 20 de ani chiar am interpretat câteva prelucrări folclorice şi mi-a făcut mare plăcere! Vineri voi reprezenta Ardealul cu două piese pe care le iubesc -Săracă inima mea şi M-am suit în dealul Clujului”, a spus Carmen Hara.

Clarvăzătoarea a declarat că poate anticipa câteva lucruri care se vor întâmpla în viaţa Iulianei Tudor. ”Văd că emisiunea va avea succes în continuare. Românii o vor urmari si o vor iubi din ce în ce mai mult. Simt că Iuliana Tudor face ceea ce-şi doreşte şi că este cu tot sufletul alături de acest proiect. Şi, nu mă-ntrebaţi de ce… simt că va scrie o carte, la un moment dat”, a mai spus Carmen Hara.

Un artist important care a acceptat să interpreteze folclor este Petre Geambaşu.

”Urmăresc emisiunea. Este adevărat, nu am văzut toate ediţiile, însă atunci când am timp mă uit cu drag pentru că este un program de calitate. Mie îmi place folclorul de calitate”.

O perioadă Petre Geambaşu a făcut parte dintr-un proiect… “la concurenţă” cu “O dată-n viaţă”, pentru că s-a difuzat pe acelaşi tronson orar (“Dansez pentru tine”, PRO TV). Întrebat despre cum vede trecerea, fie ea şi temporară, la televiziunea din Pangratti, Geambaşu a declarat că: nu mi-am propus niciodată să fac concurenţă nimănui. Eu nu sunt al PRO TV-ului, sunt un om liber. Faptul că sunt artist mă face să accept invitaţiile oricărui post tv. Până la urmă, am doar statut de invitat.

Actriţa Magda Catone a fermecat publicul cu fiecare rol pe care l-a interpretat. Despre participarea la “O dată-n viaţă” apreciază că:va fi un rol destul de dificil, o provocare pentru mine. Ştiu că cei din echipa emisiunii sunt profesionişti, de aceea am ascultat sfaturile lor şi ştiu că va ieşi o emisiune foarte bună. Abia aştept.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>