Breaking news

Carmen Harra a făcut show la O dată-n viață de la TVR 1

loading...

Vineri, 9 martie, trei vedete cucuiete au făcut spectacol pe ritmuri polulare la „O dată-n viaţă”. Carmen Harra a interpretat cântece din Ardeal alături de Maria Butaciu, Magda Catone a jucat rol de maramureşancă împreună cu Angela Buciu, iar Petre Geambaşu a fost un oltean veritabil la sfaturile Polinei Manoilă.

Invitaţii au făcut spectacol susţinând cazurile sociale prezentate în emisiune, chiar cu importante donaţii personale. Ansamblul folcloric  „Transilvania” i-a învăţat paşii de joc popular, iar Orchestra Lăutarii, dirijată de Nicolae Botgros le-a transformat pe cele trei vedete în interpreţi de folclor.

Iar pentru că emisiunea a fost chiar în data de 9 martie, problele parctice au fost în ton cu sărbătoarea: Carmen Harra şi Magda Catone au fost invitate să facă Mucenici, iar Petre Geambaşu să dea gata 44 de pahare – 43 cu apă şi unul singur cu alcool.

De mai bine de 20 de ani de când este stabilită în America, Carmen Harra  s-a întors în ţara noastră doar de câteva ori.

Vin cu drag în România, însă nu pot sta prea mult pentru că în America am foarte multe proiecte în derulare – am o emisiune săptămânală la radio şi filmez şi un reality-show despre viaţa mea şi a fiicei mele pentru o televiziune de acolo”, a declarat Carmen Hara.

Fiica sa, Alexandra, s-a născut în America, dar vorbeşte şi limba română, pe care a exersat-o alături de bunica. A moştenit de la mama sa harul de a anticipa unele lucruri care se vor petrece în viitor.

Carmen Harra şi-a dat seama de harul pe care îl are pe când era doar un copil şi a fost la un pas să se înece în Someş.

 

 

 

 

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>