Breaking news

Carmen Brumă este noua vedetă a televiziunii Happy Channel

Carmen Brumă este din această toamnă noua vedetă Happy Channel. Cunoscută pentru promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos, aceasta îi va informa pe telespectatori în cadrul “Happy Life by Carmen Brumă”, care sunt secretele unei siluete de invidiat, care sunt condițiile unei diete echilibrate sau care sunt cele mai bune metode de prevenție.

carmen bruma happy channel“Sunt bucuroasă să mă alătur unei echipe tinere și profesioniste și sper ca informațiile pe care le voi aduce în rubricile mele să fie pe măsura așteptărilor publicului Happy Channel, un public preponderant feminin și educat care apreciază cu siguranță importanța unui stil de viață sănătos în vremurile pe care le trăim.

Vor exista mai multe rubrici ( “Happy Doc” , “Happy Fit”, “Slabește-mă, Brumă!”), iar telespectatorii vor afla într-o manieră relaxată și neconvențională informații utile care să-i ajute să prevină problemele de sanatate, să fie în formă și să se simtă bine in propria piele. Un om sănătos nu are cum să nu fie fericit!”, a declarat vedeta.

“Happy Life by Carmen Brumă”  face parte din magazinul cultural informativ difuzat de Happy Channel, “Happy Day”.  Începând din această toamnă, show-ul va avea o durată de o oră.

Criss, Vlad șI Rapha au lansat acest proiect odată cu rebranding-ul stației. Succesul de care s-a bucurat emisiunea în rândul telespectatorilor a dus la producția unei variante extinse, ce va fi difuzată de Happy Channel în această toamnă.