Breaking news

Carmen Brumă a lansat ghidul ”Jurnal de gravidă”, destinat viitoarelor mămici

Carmen Brumă, proaspăta mămică, ce a adus pe lume la vârsta de 37 de ani, primul copil al ei, și al vedetei Antena 3, Mircea Badea, a lansat un ghid practic pentru gravide. 

carmen bruma - gravida

Ghidul, intitulat „Jurnal de gravidă- Cum să-ţi controlezi greutatea şi să ai un copil sănătos”, oferă sfaturi utile pentru femeile însărcinate sau cele care intenţionează să aibă un copil.

Este prima carte de acest gen din România pentru că propune un meniu concret pentru fiecare dintre cele 3 trimestre ale sarcinii!

La 37 de ani Carmen Brumă a demonstrat că o sarcina nu înseamnă renunţarea la o silueta armonioasă: a acumulat 10 kilograme iar în 10 săptămâni după ce a născut un băieţel sănătos, avea aceeaşi silueta de invidiat.

Şi pentru că meniul ei din timpul sarcinii a suscitat un mare interes, Carmen Brumă s-a hotărât să-l dezvăluie împreună cu o serie de sfaturi şi reţete utile pentru viitoarele mămici.

Expresia „A mânca pentru doi în timpul sarcinii” este greşit înţeleasă!

Pentru multe femei experienţă sarcinii înseamnă şi un număr foarte mare de kilograme în plus. Acest lucru îţi pune în pericol sănătatea, dezvoltarea normală a copilului şi se transformă într-un motiv de depresie după naştere.

„A mânca pentru doi” este o expresie greşit înţeleasă şi se referă la responsabilitate şi nu la cantitate. Cheia este dietă echilibrată din perioada sarcinii care să asigure toţi nutrienţii necesari evoluţiei sarcinii şi o acumulare ideală de kilograme, între 10 şi 14.

„Jurnal de gravidă- Cum să-ţi controlezi greutatea şi să ai un copil sănătos” este scris din experienţa proprie a autoarei care la 37 de ani a reuşit să acumuleze doar 10 kg în sarcina, a născut natural un copil sănătos şi a revenit la fomele iniţiale în numai 10 săptămâni după naştere. Carmen Brumă a demonstrat că se poate iar în carte va dezvăluie secretele ei.

>