Breaking news

Carlos Alcaraz câștigă OPPO Breakthrough Inspiration Award la Wimbledon 2022

All England Lawn Tennis Club și OPPO, partener global al Wimbledon pentru al patrulea an consecutiv, recunosc excelența sportivă prezentată din timpul celor două săptămâni de turneu, sportivii care inspiră nu doar următoarea generație de vedete ale tenisului, ci și fanii din tribune și de acasă, și îl premiază pe Carlos Alcaraz cu distincția OPPO Breakthrough Inspiration Award.

Considerat unul dintre cele mai interesante tinere talente din tenis, tânărul de 19 ani a câștigat patru titluri ATP la simplu, anul acesta, și se află în prezent pe locul 6 în lume, cea mai ridicată poziție din cariera sa de până acum.

Direct legat de poziționarea OPPO – Inspiration Ahead, premiul din acest an a fost redenumit, pentru recunoaște eforturilor imense ale jucătorilor de tenis, în momentul exploziei talentului.  la vârful talentelor lor. Concurența alături de cei mai buni din sport vine la pachet cu luptă și obstacole, iar premiul îi promovează pe cei care au perseverat și au excelat.

Finaliștii, aleși de un grup de corespondenți media ai Wimbledon, au fost selectați dintre starurile tenisului ce au concurat la turneul din acest an. În cursa pentru câștigarea OPPO Breakthrough Inspiration Award 2022 au fost Carlos Alcaraz, alături de Jannik Sinner, Tatjana Maria și Harmony Tan. Fanii din întreaga lume au putut vota pentru jucătorul de tenis care i-a inspirat cel mai mult pe parcursul competiției, iar procesul s-a încheiat în data de 8 iulie.

Descoperirea unor noi abilități și inspirarea oamenilor din întreaga lume este un etos-cheie al OPPO. Premiul Breakthrough Inspiration exemplifica acest etos, prin recunoașterea vedetelor tenisului care trăiesc și respiră aceleași valori.

###

Despre OPPO

OPPO este un brand lider global de dispozitive inteligente. De la lansarea primului său telefon mobil – „Smiley Face” – din 2008, OPPO a fost într-o căutare neîncetată a sinergiei perfecte dintre satisfacția estetică și tehnologia inovatoare. Astăzi, OPPO oferă o gamă largă de dispozitive inteligente, condusă de seriile Find X și Reno. Dincolo de terminale, OPPO oferă utilizatorilor săi și sistemul de operare ColorOS și servicii online, cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO are o prezență în peste 50 de țări și regiuni, cu maim ult de 40.000 de angajați dedicați creării unei vieți mai bune pentru clienții din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul oficial OPPO: https://www.oppo.com/en/.

Despre Wimbledon

Wimbledon este cel mai vechi dintre cele patru turnee de Grand Slam de tenis și singurul jucat pe iarbă. Administrat de The All England Lawn Tennis Club și organizat pe terenul clubului, Wimbledon a evoluat de la originile sale de club de crochet pentru membrii privați, în 1868, la unul dintre cele mai mari evenimente sportive anuale din lume și una dintre cele mai respectate mărci din sport. Vizitați www.wimbledon.com și urmăriți @wimbledon pe platformele de socializare, pentru detalii suplimentare.