Breaking news

Care sunt limitele stabilite de platformele de jocuri ca la aparate?

Fiind vorba despre platforme licențiate, care trebuie să respecte normele naționale, în vigoare în domeniu, impuse de legislația specifică, site-urile de jocuri ca la aparate au anumite obligații față de utilizatori, inclusiv de a pune anumite limite.

Printre cele mai importante, susținute și promovate și de Betfair cazino online, avem educarea publicului și informarea acestuia în privința riscurilor și problemelor de dependență implicate.

Jocurile de noroc sunt o formă de distracție, atâta timp cât nu consumă timp și resurse financiare mai mari decât cele pe care suntem dispuși să le alocăm, fără a ne afecta viața, relațiile și independența. Orice pierdere din vedere a specificului jocului și încercare de a-l transforma într-o sursă sigură de venit sau într-o modalitate exclusivă de petrecere a timpului liber, pot fi dăunătoare.

Iată care sunt limitele impuse de platformele de sloturi online:

Fiind vorba despre un domeniu care nu trebuie să se desfășoare la întâmplare, limitările stabile includ:

  1. Vârsta minimă legală este cea de 18 ani

În cazul în care unii utilizatori pot crede că online lucrurile sunt mai permisive sau pot înșela vigilența operatorilor, trebuie să le precizăm că o fac pe riscul lor. Orice încercare de păcălire, duce la suspendarea câștigurilor obținute ilegal și a conturilor.

  1. Pentru joc conturile trebuie activate

Activarea unui cont se va face doar prin anexarea documentelor solicitate. În caz contrar te poți doar informa, dar nu vei putea juca cu bani pe el.

  1. Pot fi jucate orice sume

În funcție de tarifele minime stabilite pentru jocuri și de diverse condiții de acordare a unor bonusuri fără depuneri, la un cazino online pot fi jucate atât sume foarte mici, cât și sume foarte mari. Totul ține de limitele până la care este dispus să meargă fiecare client, în funcție de dorințe și preferințe.

  1. Conturile pot fi blocate sau suspendate

În cazul în care sunt descoperite nereguli cu datele de deschidere cont, actele anexate, date bancare sau alte date precizate în condițiile de logare, conturile pot fi suspendate sau blocate.

  1. Câștigurile pot fi anulate

Dacă au fost încălcați termenii și condițiile de alimentare sau de rulare a anumitor sume, operatorul poate recurge și la măsura de anulare a câștigurilor, o dată cu suspendarea contului.

  1. Conturile pot fi puse pe pauză sau auto-suspendate

Chiar și utilizatorii pot recurge la măsuri de suspendare, atunci când simt că pierd controlul asupra jocului și, ceea ce părea o simplă distracție, ajunge să afecteze viața și siguranța financiară. Când se apelează la aceste măsuri, revenirea la libertatea anterioară se va face doar conform specificațiilor administratorilor conturilor și la termenele convenite.

Datorită acestor măsuri, conturile pe platformele de jocuri ca la aparate pot fi utilizate mult mai eficient pentru a avea control asupra legalității și siguranței jocului. Ele sunt eficiente și în cazul dezvoltării unor forme de dependență.

De aceea, dacă dorești să ai un joc responsabil, cu o administrare mult mai eficientă și o cunoaștere mult mai bună a tuturor detaliilor financiare implicate, alege să joci online, pe platforme licențiate.

>