Breaking news

Care sunt considerentele de care este indicat sa tii cont cand alegi uniforme medicale

In fiecare zi, mii de persoane din intreaga lume se imbraca in uniforme medicale, pentru a-si duce la bun sfarsit treaba din acest domeniu de activitate. Pe langa spitale si clinici, putem intalni uniforme medicale si in alte domenii conexe, precum biochimia (la cei care analizeaza probele de laborator), stomatologia, kinetoterapia sau medicina veterinara.

uniforme medicale

Chiar daca, la prima vedere, cei care poarta uniforme medicale par ca indeplinesc mai degraba o formalitate ce tine de branding, de imaginea organizatiei din care fac parte sau reprezinta doar niste simboluri ale mandriei profesionale, aceste articole vestimentare au, in realitate, un rol mult mai important. Astfel, ppentru a contribui la mentinerea igienei la locul de munca, un cadru medical are obligatia, atat morala cat si legala, de a purta uniforma medicala in timpul programului. Cu toate acestea, sa nu uitam ca obligatia de a furniza uniformele medicale necesare revine companiei sau firmei angajatoare.

Din acest motiv, pentru a sprijini firmele si companiile care activeaza in domeniul medical, Kronos pune la dispozitie acestora un stoc voluminos de uniforme medicale, la cel mai bun raport calitate-pret. Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul echipamentelor de lucru, Kronos detine propriul atelier de croitorie, adresandu-se segmentului de piata B2B. Astfel, acest producator are posibilitatea de a realiza, la comanda, orice fel de uniforme medicale, inclusiv personalizate, atat pentru barbati cat si pentru femei. Astfel, in functie de cerinte, se pot confectiona uniforme albe, verzi, albastre sau roz, in marimi diferite (S, M, L, XL etc.). De asemenea, designul halatelor si uniformelor medicale poate fi stabilit in functie de nevoi.

Astfel, ca firma sau companie care are nevoie de echipamente de lucru, tot ce trebuie sa faci este sa iei  legatura cu specialistii in confectii de la Kronos, pentru a le transmite informatiile necesare. Acestea se pot referi la numarul de angajati (femei/barbati), dimensiuni orientative (bust, talie, inaltime), alaturi de specificatiile vizuale, precum designul, cromatica si logo-ul companiei tale. Referitor la materialul din care vor fi confectionate hainele, Kronos recomanda ca pentru uniforme medicale sa optezi pentru tercot, care ofera atat confortul termic necesar, cat si o mobilitate sporita.

Pentru a mentine un standard de calitate ridicat, Kronos implementeaza si mentine sisteme de  management al calitatii, in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR EN ISO 18001:2008, atestate de catre Societatea Romana pentru Certificare Rocert in domeniul confectionarii de haine de lucru si echipamente de protectie. Acesta este motivul pentru care producatorul 100% romanesc Kronos va pune intotdeauna pe primul loc siguranta angajatilor, adresandu-se atat firmelor cu multi angajati, cat si celor aflate la inceput de drum. Astfel, de aici poti achizitiona uniforme medicale pentru toti angajatii, la un raport calitate-pret deosebit de avantajos. Preturile se pot negocia, iar in unele cazuri se pot incheia chiar si contracte de distributie!

uniforme medicale

Responsabilitatea, flexibilitatea si capacitatea de productie sunt atuurile cu care se mandreste Kronos. Aceasta companie cu experienta isi propune sa reduca numarul accidentelor de munca, contribuind la protejarea angajatilor, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Pentru comenzi de uniforme medicale si mai multe detalii, sunati cu incredere la numarele de telefon 0722 223 166 sau 0722 300 656!

>