Breaking news

Care sunt cele mai potrivite cadouri pentru barbatii de peste 40 de ani

loading...

Alegerea cadoului portivit pentru barbatii de peste 40 de ani poate fi o activitate extrem de dificila care te poate solicita peste masura, daca nu esti bine pregatita. In primul rand trebuie sa stii ca barbatii aflati in plina maturitate sunt persoane extrem de sensibile, care se bucura din plin de apreciere. Daca vrei sa ii impresionezi este indicat sa te orientezi catre cadouri cu adevarat consistente si pline de persoanlitate.

cos cadouBarbatii care au depasit 40 de ani sunt in plina etapa de maturitate a vietii si nu mai apreciaza aceleasi lucruri ca la 20 sau 30 de ani. Sunt oameni impliniti, stabili din punct de vedere emotional, puternici si increzatori, deci si cadourile oferite trebuie sa fie pe masura. Atentiile acordate in diferite momente: aniversare, onomastica, Craciun, trebuie sa fie in primul rand caracterizate de bun-gust!

Cum alegi cadoul potrivit pentru barbatul de 40 de ani

In primul rand trebuie sa tii seama de relatia pe care o ai cu persoana in cauza. Un cadou prea personal pentru un coleg de serviciu poate fi inteles gresit iar un dar lipsit de personalitate poate sa creeze o parere gresita cu privire la aprecierea pe care o ai pentru persoana in cauza. Deci trebuie sa tii cont de doua aspecte importante cand alegi un cadou pentru un barbat matur: relatia pe care o ai cu acesta si personalitatea acestuia.

Pentru a-ti usura sarcina de cautare a cadoului perfect am facut o lista cu obiectele apreciate de barbatii maturi care se regasesc la mijlocul vietii.

  1. O bautura fina

Orice barbat matur apreciaza o bautaura fina! Un pahar de whisky single malt, lasat la invechit pentru 20-25 de ani sigur va fi apreciat si de cel mai exigent dintre domni! Aromele intense ale bauturilor fine dezmiarda simturile primare. Deci o sticla de  whisky, burbon sau coniac poate fi considerat cu orice prilej, un cadou potrivit. Un astfel de dar poate fi oferit cu ocazia Craciunului sau aniversarii, sotului, iubitului, tatalui sau fratelui.

  1. Sampanie cu aur comestibil

Un astfel de cadou reprezinta o extravaganta, care arata pretuirea pe care o ai pentru persoana in cauza! Este indicat sa oferi un asa dar sotului sau iubitului, pentru ca aceasta licoare anunta momente intime si personale. Alege un astfel de dar pentru a sarbatori o reusita, o promovare sau initierea unei afaceri noi!

  1. Un cos cadou cu dulciuri

Pentru sarbatorile de iarna este indicat sa alegi din timp si cu mare grija cadourile pentru sefii si colegii de serviciu. In aceasta situatie evita darurile personale, pentru a nu transmite mesaje gresite. Opteaza pentru cosurile cadou de Craciun cu dulciuri, care sigur vor fi apreciate. Alege doar produse de calitate, pentru a arata respectul pe are il ai pentru persoana in cauza.

  1. Set de pixuri si stilouri

Setul de stilouri sau pixuri este darul ideal pentru colegii de serviciu si sefi. Aceste daruri sunt impersonale, insa sunt extrem de utile. Este important insa sa alegi poduse cu aspect impecabil, de foarte buna calitate. In acest fel iti arati aprecierea fata de colegii de serviciu.

  1. Cos cadou cu vinuri alese

Un astfel de dar sigur va fi apreciat de frate, var, unchi sau nepot. Aceste produse pot fi achizitionate alaturi de cutii din lemn natural, fapt ce ofera un plus de prestanta. Pe langa gustul fin al bauturii, persoanele dragi se pot bucura si de utilizatea accesoriilor cu care vin. Cand alegi sa oferi un vin cadou, este indicat sa te orientezi catre sortimentele bine maturate, care au savoare si aroma intensa. Dupa cum stii degustarea vinului este o adevarata arta, iar pasionatii se pot delecta cu o licoare de calitate.

Iti uram mult succes in alegerea cadoului potrivit!

loading...