Breaking news

Care sunt cele mai populare tatuaje pentru bărbați? Vezi care sunt cele mai potrivite zone ale corpului

Negre, colorate, mari, mici, cu semnificații sau fără, există nenumărate modele de tatuaje bărbat din care poți alege. Dacă vrei să îți tatuezi pielea pentru totdeauna, trebuie, însă, să alegi cu atenție zona corpului cu care te vei simți cel mai confortabil. Ia în considerare modul în care prezența tatuajului te va impacta în diferite contexte: la serviciu, în societate, la întâlnirile cu familia și așa mai departe, astfel încât să nu te îndoiești nicio clipă de decizia luată.

Scoaterea unui tatuaj implică mai multe costuri și mai mult disconfort decât crearea lui, așa că nu trebuie să te regăsești în această situație. Analizează cu atenție fiecare aspect al vieții tale și decide dacă optezi pentru o zonă a corpului extrem de vizibilă sau pentru una care îți oferă alternativa de a ascunde tatuajul, atunci când nu vrei să îl expui în fața întregii lumi. Iată câteva idei de tatuaje barbat!

 

  1. Tatuajul pe piept

Tatuajul pe piept este o alegere îndrăzneață pentru bărbații care știu, 100%, că vor să se tatueze și nu au absolut nicio temere că asta le va impacta viața socială. Artiștii tatuatori sunt entuziasmați atunci când trebuie să realizeze un tatuaj pe piept, pentru că zona mare și plată le conferă suficient de mult spațiu de expunere. Mai mult, un bărbat care optează pentru un tatuaj pe piept, ar putea să îl extindă – în orice moment – în toate direcțiile. Iarna poate fi simplu de ascuns, dar vara este momentul în care îl va scoate la lumină, pentru a atrage toate privirile. Un astfel de tatuaj arată bine pe un corp bine lucrat și este genul de accesoriu pe care orice bărbat și-l dorește, pentru a-și exprima puterea, personalitatea și forța.

 

  1. Tatuajul pe braț

Fără îndoială, brațul este locul ideal pentru a-ți face un tatuaj. Este o zonă extrem de populară, dar și de ofertantă pentru realizarea unei creații artistice. Modelele se pot extinde spre antebraț și spre umăr, iar în anumite cazuri, chiar spre piept sau spate. La modă în 2022 sunt desenele geometrice, îmbinate cu elemente din natură. Au rămas căutate chiar și tatuajele de tip tribal, care se dovedesc întotdeauna o algere bună pentru bărbați. Fiecare model se poate personaliza cu simboluri din viața persoanelor tatuate. Tatuajele de tip brățară sunt extrem de populare și se pot realiza prin linii clare sau chiar desene minimaliste. Opțiunile sunt nelimitate: alege un artist tatuator cu experiență și te vei bucura de rezultat.

 

  1. Tatuajul pe picior

Dacă mușchii piciorului sunt bine definiți, tatuajul pe picior este o idee cât se poate de bună. Poți opta pentru jocuri cu lumini și umbre sau simetrii, forme geometrice și elemente inspirate din natură. Cele mai populare modele invocă reprezentări ale animalelor: lupul, pădurea, șarpele, bufnița, leul, tigrul, șarpele și așa mai departe. Există o mare varietate în rândul opțiunilor, fiecare tatuaj având o doză mare de simbolism în spate. Poți considera că tatuajul pe picior poate fi o opțiune discretă, pentru că iarna se poate acoperi ușor. Astăzi nu se mai caută doar tatuajele alb-negru, ci și cele color, care exprimă simboluri.

 

Funkytattoo.ro, salonul specializat în toate tipurile de modele tatuaje

Dacă vrei un tatuaj de care să fii mândru întreaga viață, alege salonul Funkytattoo.ro și vei reuși să te bucuri de o adevărată operă de artă. Acest salon din București este specializat în toate tipurile de modele tatuaje și are o vastă experiență în domeniu. Artiștii tatuatori sunt extrem de creativi și de talentați.

 

 

 

 

 

>