Breaking news

Care sunt avantajele unui credit rapid cu buletinul

loading...

Anumite situații din viață, care cer o rezolvare rapidă și implică aspectul financiar pot fi extrem de agasante. În astfel de momente este important să găsești cât mai repede modalități de rezolvare, iar creditul rapid este una dintre ele. Fie că este vorba de cheltuieli medicale urgente, călătorii imprevizibile sau achitarea unor datorii către un furnizor de utilități, solicitarea unui credit rapid poate fi ideea salvatoare. 

Aceste credite rapide sunt oferite doar de către IFN-uri (Instituții Financiare Nebancare), iar unele dintre ele, precum BEST CREDIT IFN, au simplificat și digitalizat demersurile, astfel încât singurul act de care ai nevoie este cartea de identitate (buletinul). 

De ce să alegi un credit rapid și care sunt avantajele acestuia:

  1. Lipsa birocrației: după cum spune și numele este rapid și simplu de accesat; nu ai nevoie de foarte multe acte, iar modalitatea de aplicare este extrem de ușor de abordat. Ai nevoie doar de buletin și de formularul de aplicare completat. 
  2. Poți aplica atât online cât și offline. Cea mai rapidă variantă este aplicare online deoarece te scutește de deplasări inutile. Trebuie doar să îți completezi datele în aplicația online și vei fi contactat de un consilier în maxim 24 de ore. Dacă solicitarea ta este aprobată, banii vor fi virați într-un cont bancar, sau îi poți ridica în numerar de la unul dintre punctele de lucru al IFN-ului ales. Dacă alegi însă variante offline, poți merge fizic într-una dintre locațiile unde dorești să faci creditul, însoțit de cartea de identitate, iar procesul este la fel de rapid și ușor. 
  3. Unele IFN-uri oferă acest tip de credit indiferent de buget, statutul social, sau chiar dacă figurezi ca fiind restant la Biroul de Credit. BEST CREDIT IFN este una dintre acestea. În plus, nu este necesar să prezinți o adeverință de salariat, un consultant financiar va prelua solicitarea ta, va verifica datele tale la ANAF și îți va oferi varianta potrivită. 
  4. Poți apela la un credit online rapid indiferent de motiv. Confidențialitatea este un avantaj major, nefiind necesar să justifici motivul pentru care dorești banii. 
  5. Ratele sunt fixe, în moneda RON, pentru a nu a fi afectat de fluctuația valutară. 

Fie că vorbim despre o problemă personală sau un vis pe care vrei să ți-l îndeplinești (o vacanță, achiziționarea unei mașini, renovarea locuinței) primul pas este să nu îți mai faci griji! Apoi acționează! 

Dacă te afli în căutarea unei opțiuni pentru un credit cu buletinul, BEST CREDIT IFN este o variantă de încredere. În plus, pe site ai informații complete despre cum funcționează un astfel de credit, pașii pe care trebuie să îi urmezi și îți poți estima nivelul de îndatorare folosind un simulator de rate lunare. Nimic mai simplu și mai rapid! 

sursa foto: https://www.freepik.com/free-photo/accountant-calculating-profit-with-financial-analysis-graphs_7548546.htm#page=1&query=financial&position=0

loading...