Breaking news

Care este cel mai bun aspirator de mână pentru mașină în 2021?

 

În ceea ce privește curățarea și întreținerea interiorului autoturismului, cea mai la îndemână opțiune pentru fiecare șofer o reprezintă aspiratorul auto. Un astfel de dispozitiv este foarte eficient pentru curățarea habitacului și a portbagajului, indiferent dacă trebuie să cureți tapițeria scaunelor auto, covorașele auto sau diferite locuri din interiorul mașinii care sunt mai greu accesibile. Există o mare diversitate de astfel de aspiratoare auto pe piața accesoriilor auto, iar dintre acestea cu siguranță că cel mai atractiv model îl reprezintă aspiratorul de mână. Un aspirator de mână este exact ceea ce ai nevoie pentru întreținerea interiorului autoturismului și tocmai de aceea este important să cunoști câteva dintre cele mai apreciate astfel de aspiratoare în anul 2021.

Aspirator auto wireless Baseus cu acumulator reîncărcabil

Acest model de aspirator portabil pentru mașină este dotat cu un încărcător foarte puternic de de 6000mAh ceea ce îi conferă o autonomie de 18 minute. Cu alte cuvinte oferă suficient timp pentru a aspira întreg interiorul autoturismului, fără a fi nevoie de reîncarcarea bateriei. Are o putere de absorbție de 5000Pa (70W) și 44000 rpm. Dispune de asemenea de un filtru HEPA lavabil, fiind astfel soluția ideală pentru a îndepărta diferite tipuri de murdărie. Acest model de aspirator auto vine cu 2 duze de aspirație, acestea fiind utile pentru accesul facil în locurile unde este mai dificil de ajuns.

aspirator auto

Aspiratorul de mână cu acumulator reîncărcabil și aspirare umed/uscat

Dacă ai nevoie de un aspirator care să îndepărteze atât murdăria uscată, cât și murdăria sub formă lichidă din interiorul mașinii, atunci poți avea în vedere un aspirator de mână reîncărcabil cu ajutorul unui acumulator. Acest aspirator portabil wireless are 2 viteze de absorbție și este dotat cu un filtru HEPA lavabil. Poate să aspire inclusiv lichidele vărsate accidental în mașină, dar și reziduurile uscate. Fiind vorba despre un aspirator cu dimensiuni reduse, dar și cu o greutate foarte mică, acest dispozitiv poate fi oricând alegerea potrivită pentru cele mai înguste spații din mașină. Motorul puternic de 80W îi conferă o autonomoie de până la 30 de minute, acestea fiind mai mult decât suficiente pentru a curăța întreaga suprafață a autoturismului.

Aspiratorul de mână de 120W

Un alt model de aspirator auto foarte apreciat este modelul de 120W al aspiratorului portabil pentru mașină și pentru casă. Puterea de absorbție de 5000 Pa îl face foarte eficient pentru îndepărtarea mizeriei, fiind astfel alegerea ideală pentru curățarea murdăriei uscate, dar și a lichidelor ajunse accidental în interiorul mașinii. Acumulatorul de lithiu-ion oferă o funcționare continuă pentru 25-30 de minute, încărcarea făcându-se cu ajutorul cablului USB inclus. Faptul că este un aspirator fără cablu îl face foarte ușor de manevrat atât în mașină, cât și în casă. Dispune inclusiv de un recipient de colectare transparent de 700 de ml, ceea ce îl face ușor de golit.

Oricare dintre aceste aspiratoare de mână, dar și alte modele de aspiratoare auto sunt disponibile în oferta magazinului online dedicat accesoriilor auto Rollfast, magazin unde vei putea găsi prețuri accesibile pentru oricare dintre aceste dispozitive.

 

 

>