Breaking news

Care este cea mai buna solutie atunci cand cumperi un apartament nemobilat?

Nu, nu trebuie să suni la poliție, doar că atunci când în sfârșit reușești să devii proprietar de apartament într-o clădire nou construită, ai 8/10 șanse ca primul lucru pe care-l vezi să fie un perete alb și încă ceva… În mare parte fericit și mândru, dar și cu o ușoară privire confuză, primul pas într-un apartament proaspăt mereu te lasă cu un gust amar și ușor nemulțumit, aproape cu părere de rău. 

Evident, ai toate motivele pentru care să te aștepți la un salt magnific într-un pat gata făcut, aranjat cu lumânărele și un mesaj de bun venit, dar realitatea îți arată că probabil va trebui să te mulțumești cu un scaun. Acum este un moment foarte important în care te vei așeza pe cel din imagine, pentru că urmează să aflii câteva lucruri interesante:

Ce-ai zice dacă următoarea dată când deschizi ușa arată așa ? 

Multe dintre vrăjile făcute de către designerii de interior implică și proprietarii care nu-și mai recunosc locuința după ce un proiect este finalizat. Astfel, designul interior al apartamentului tău la cheie este soluția care îți vor schimba, la propriu, viața. Desigur, poți fii și foarte autonom, adică să te apuci să faci totul singur sau împreună cu apropiații. Dar, inevitabil apare momentul în care trebuie să faci rost de mobilier, să integrezi utilitățile, să decorezi, să faci achizițiile, ah, și să faci rost meșteri iscusiți.

O colaborare cu un designer de interior și echipa sa înseamnă să scutești timp, să economisești bani și să ai parte de îndemânarea, expertiza și viziunea unui profesionist. Astfel, într-o amenajare la cheie primești apartamentul special adaptat la nevoile tale de zi cu zi, cât și patul cu lumânărele și mesaj de bun venit.

Nu-ți strica surpriza

Ce poate fi mai rău decât o surpriză pe care o strici singur? Ei bine, cel mai probabil faptul că nu vei mai avea același entuziasm atunci când vei intra cu gura căscată în apartamentul pe care cu ceva timp în urmă îl vedeai alb. Nu este vorba despre întreruperea lucrărilor, părerile și observațiile sunt mereu binevenite, dar îți oferă timp să te răzgândești și să amâni munca prin indecizie. 

Singurul lucru la care trebuie să te aștepți este să-ți vezi visul realitate în fiecare dimineață când te vei trezi în propriul apartament.

Dai petrecere de casă nouă!!! 

Evident, și prietenii trebuie să își clătească ochii cu ceea ce numești „apartamentul meu”, iar o petrecere este un prilej perfect prin care cei dragi îți pot arăta cât de mult se bucură pentru tine. Închipuie-ți ce reacție vor avea când le vei spune că nu mai există proprietari morocănoși, că de acum există masă și scaune în bucătărie, sau că televizorul nu mai ocupă un sfert din living! Zilele de chirie sunt acum apuse, pentru că acum, în calitate de proprietar, tu vei fi cel care le va spune să-și lase incaltamintea la ușă, pentru că tu vei fi cel supărat!

În cele din urmă, cu timpul apare și familiarizarea, când începi sau începeți să vă obișnuiți cu noua locuință, moment în care sentimentul ciudat de a vedea o poză de revistă atunci când te uiți în jur începe să dispară. Oricum, un apartament nemobilat își are avantajele sale, prin faptul că îți permite să-l amenajezi după nevoile tale, fără să mai fi nevoit să muți lucruri, să schimbi mobila standard sau să intervii în execuție.. 

>