Breaking news

Care este cea mai bună baterie auto pentru mașina ta?

Ziua în care mașina ta nu mai pornește nu este cel mai bun moment pentru a cumpăra o baterie nouă. Însă, conform statisticilor, majoritatea posesorilor de autovehicule procedează în acest fel. O baterie auto descărcată poate deveni o adevărată bătaie de cap, mai ales dacă nu ai cabluri de curent la îndemână sau trebuie să aștepți ca asistență rutieră să sosească.

Baterie auto

Ești dependent de bateria mașinii tale mai mult decât îți imaginezi. Bateria auto e inima mașinii tale, iar dacă aceasta încetează să mai bată, știi clar că nu vei mai ajunge nicăieri. Chiar și atunci când mașina nu funcționează, bateria continuă să se încarce, pentru ca mașina să poată porni din nou data viitoare, luminile să se aprindă, iar ștergătoarele de parbriz și radioul să funcționeze atunci când ești gata de plecare.

Așadar, pentru siguranța ta și sănătatea mașinii tale, ai grijă de bateria ei înainte de orice altceva. Asigură-te că funcționează în parametri și că o schimbi cu o alta nouă, atunci când este necesar. Iată mai jos, câteva recomandări care s-ar putea să-ți fie de folos în alegerea unei baterii auto noi pentru mașina ta.

Varta Silver Dynamic AGM

Cauți o baterie auto care poate face față oricăror condiții? Aruncă o privire la Varta Silver Dynamic AGM. Această baterie este concepută special pentru vehiculele cu sisteme Start-Stop și este capabilă să ofere demaraje mai rapide, o autonomie mai mare și o funcționare mai facilă în condiții dificile. În plus, are o durată de viață de 3 ori mai lungă decât bateriile tradiționale Varta, ceea ce înseamnă că te vei putea baza pe ea sezon după sezon. În plus, construcția sa reciclabilă și fabricarea prin metode cu economisire a energiei fac din ea o opțiune ecologică optimă.

Bosch S5 63 Ah

O baterie auto fiabilă, care poate face față chiar și celor mai grele sarcini, este Bosch S5 63 Ah. Cu designul său inovator și construcția de înaltă calitate, această baterie este perfectă pentru motoarele diesel și mașinilor cu un regim de utilizare preponderent în mediul urban. În plus, are o putere de pornire excepțional de mare și o rezistență extremă la coroziune, pentru a te menține pe drum mai mult timp. Structura sa din aliaj de argint asigură o durată de viață mai lungă a bateriei, în timp ce designul unic al grilei asigură un flux optim de curent pentru o reîncărcare rapidă. Cu puterea sa mare de pornire la rece, această baterie este perfectă pentru mașinile care rulează cel mai mult în oraș.

Exide Premium

O baterie auto care îți va oferi puterea de care ai nevoie pentru a-ți pune vehiculul în mișcare este Exide Premium. Această baterie este concepută pentru a oferi o putere mare de pornire și siguranță indiferent de temperatura de afară, ceea ce o face ideală pentru diminețile reci de iarnă. În plus, timpul de funcționare mai îndelungat înseamnă că poți călători oricât de departe își dorești, fără a-ți face griji că vei rămâne fără curent. Cu o durată de viață optimă, Exide Premium este ideală pentru cei care își doresc o baterie auto care să reziste minim 4 ani.

>