Breaking news

Care e salvarea romanilor carora nu le mai ajung banii pana la salariu?

Care e salvarea romanilor carora nu le mai ajung banii pana la salariu ok
Care e salvarea romanilor carora nu le mai ajung banii pana la salariu ok

Cu siguranta si tu te confrunti cu momente in care banii pe care ii castigi nu sunt de ajuns pana la urmatorul salariu si incepi sa te simti de-a dreptul coplesit de situatie. In articolul de azi iti vom prezenta o metoda care sa poata sa te salveze din astfel de momente de cumpana. Despre ce e vorba? Se pot lua bani pana la salariu de pe creditifn.ro! De fiecare data cand te afli intr-o situatie de urgenta cand ai nevoie de  bani, ai posibilitatea sa faci un astfel de imprumut.

Ce este un credit IFN pana la salariu? 

Un astfel de imprumut nu are niciodata valori mari, iar clientul este obligat sa restituie banii intr-un timp mult mai scurt decat la imprumuturile normale. Fiecare intreprindere are propriile reguli cand vine vorba de sumele pe care le acorda, dar si de timpul pe care il aloca clientilor pentru rambursare.

In cat timp trebuie restituiti banii?

Fiecare companie stabileste perioada in care clientul trebuie sa returneze suma de bani imprumutata. Aceasta poate fi una mai scurta cum ar fi doua saptamani sau o luna sau se poate intinde pe o perioada mai lunga de peste o luna.

Care sunt criteriile in functie de care se acorda acest credit si cum se pot lua bani pana la salariu de pe creditifn.ro?

Nu sunt multe conditii pe care un client trebuie sa le indeplineasca pentru a obtine un credit de la o institutie financiara nebancara. In primul rand solicitantul trebuie sa aiba cel putin 18 si sa dispuna de o adresa de email, un numar de telefon si un cont bancar. De asemenea acesta trebuie sa fie cetatean roman si sa aiba domiciliul in Romania.

Exista institutii care impun si alte reguli ca de exemplu  prezentarea unor adeverinte de venit sau companii care ii considera prea tineri pe cei de 18 ani pentru a realiza imprumuturi si ridica limita minima de varsta intre 20 si 24.

Ce se intampla daca nu reusesti sa restitui creditul la timp?

In momentul in care apelezi la un astfel de credit, este foarte important sa fii sigur ca poti sa  restitui banii pana la data scadenta. In situațiile exceptionale in care acest lucru nu se intampla, trebuie sa porti o discutie cu administratorii companiei si sa gasiti impreuna cea mai buna solutie.  Acest credit este special pentru situatii urgente in care ai cu adevarat nevoie de bani.

 

Pentru a obtine acesti bani nu trebuie decat sa indeplinesti conditiile impuse de fiecare intreprindere in parte. Fiecare companie ofera clientului o lista cu termini si conditii pe care acesta are datoria sa o citeasca pentru a se convinge daca imprumutul IFN  I se potriveste. Nu te grabi sa faci un imprumut daca nu ai nevoie urgenta de suma respectiva si nu risca sa fii pus in situatia in care sa nu poti restitui banii la data scadenta.

>