Breaking news

Caravana X Factor ajunge azi în Bucureşti. E ultima șansă pentru audiții

Caravana X Factor face azi, 8 iunie, ultima sa oprire, în Bucureşti. Toţi cei care cred că au voce, charismă, că pot face show şi transmite emoţie mai au o ultimă şansă pentru a dovedi acest lucru şi pentru a face primul pas pentru împlinirea unui mare vis.

x factor 2014 - auditiiCaravana X Factor a făcut zilele trecute ultima oprire în ţară, chiar acasă la câştigătorul celui de-al treilea sezon al super show-ului care va începe în toamnă la Antena 1, Florin Ristei, la Galaţi.

Alături de el  a fost prezentatorul talent-show-ului, Răzvan Simion, în căutarea factorului X. Sute de gălăţeni au răspuns invitaţiei şi s-au adunat încă de la primele ore ale dimineţii pentru a convinge că au voce, charismă, prezenţă scenică, că pot face show şi transmite emoţii. Drumul lor spre celebritate poate începe chiar azi.

Haiosul matinal nu a ratat ocazia de a imortaliza câteva momente inedite la Galaţi, printre care şi cel din fotografie. Răzvan a descoperit aici celebrele lozuri în plic, care i-au trezit amintiri dragi. Gălăţenii au cântat, au dansat cu dezinvoltură, au glumit cu Răzvan şi au demonstrat că pot face show, mai ales că doi dintre câştigătorii super show-ului vin din Moldova.

Galaţiul a fost penultimul oraş în care echipa Antenei 1 caută factorul X. Prima etapă a audiţiilor se va încheia duminica aceasta, la Bucureşti, la Palatul Copiilor, când Răzvan şi Dani le dau întâlnire Bucureştenilor începând cu ora 09:00.

Cei care vor reuşi să treacă mai departe de prima etapă a preselecţiilor, vor avea nu numai şansa de a câştiga marele premiu în valoare de 120.000 de euro ci şi bucuria de a cuceri scena, de a deveni celebri, de a descoperi ce înseamnă să fii superstar, iar lista rămâne deschisă.

Aşadar, duminică, 8 iunie, începând cu ora 09:00, românii sunt aşteptaţi în Bucureşti, la Palatul Copiilor, B-dul Tineretului, nr. 8-10, la audiţiile X Factor. Cei care nu au apucat încă să se înscrie o pot face chiar acolo.