Breaking news

Caravana Ştirilor TVR porneşte prin ţară

Din 2 decembrie, Mircea Radu, Adelin Petrişor, Mihai Constantin şi matinalii Oana Dobrescu şi Radu Tudor străbat ţara pentru a-şi cunoaşte telespectatorii.

caravana stirilor tvrDupă ce echipa Ştirilor TVR a fost recompensată la cea de-a zecea ediţie a Galei Oameni pentru Oameni pentru campania de promovare a voluntariatului Ajută România, din 2 decembrie, Ştirle TVR lansează o nouă campanie – Caravana Ştirile tale sunt la TVR.

Pentru că realizatorii Ştirilor TVR nu sunt doar figuri pe ecranul televizorului. Şi pentru că telespectatorii nu sunt doar cifre de audienţă. Ştiriştii TVR pleacă din studio să îşi cunoască publicul. Seară de seară, începând din 2 decembrie, camerele de filmat îi vor surprinde împreună cu oamenii cărora li se adresează”, anunţă iniţiatorii campaniei Caravana Ştirile tale sunt la TVR.

Opt reporteri şi realizatori pornesc Caravana Ştirile tale sunt la TVR. Din 2 decembrie, ei străbat peste 2500 de kilometri pentru a-i cunoaşte pe cei care urmăresc Telejurnalul TVR în fiecare seară. Mircea Radu şi Aura Poteraşu pornesc caravana pe drumul Moldovei, Adelin Petrişor şi Alexandra Bogdan merg spre vest, în Oltenia şi Banat, Mihai Constantin şi Andreea Archip străbat Muntenia şi Dobrogea, iar matinalii Oana Dobrescu şi Radu Tudor ajung de sărbători în Ardeal.

„Echipa Ştirilor TVR va opri în faţa casei tale pentru a te cunoaşte şi pentru a le vorbi  tuturor despre tine, în Telejurnalul de seară!”, completează Mircea Radu, unul dintre prezentatorii Telejurnalului TVR.

Telespectatorii care doresc ca povestea lor sau a comunităţii în care trăiesc să fie făcută cunoscută tuturor românilor pot să scrie povestea lor pe stiriletvr.ro.

>