Breaking news

Capacitatea emblematică de fotografie a OPPO Find X5 Pro, demonstrată la Roland Garros 2022

Surprinderea magiei tenisului a fost o provocare pentru fanii din întreaga lume. Inovațiile tehnologice ale OPPO i-au ajutat pe spectatori să surprindă experiențe de tenis autentice și imagini de calitate pentru iubitorii de tenis din întreaga lume.

În calitate de partener premium al Roland-Garros pentru al 4-lea an consecutiv, OPPO inspirăfanii tenisului cu tehnologia avansată de imagistică pentru a asista, a surprinde și a împărtăși momentele-cheie de pe teren. Alături de parteneriat, noua propunere de brand a OPPO, „Inspiration Ahead”, este centrată pe tehnologia care oferă oamenilor accesul la succes, prin împingerea limitelor a ceea ce este perceput ca posibil. Exemplificând noua propunere de brand, OPPO a lansat campania „Inspirational Light”, o activare globală care galvanizează sprijinul fanilor tenisului din întreaga lume.

NPU-ul de imagistică Mari Silicon X este un prim exemplu al acestei initiative a OPPO. Cu peste zece ani de cercetare și dezvoltare care susțin crearea sa, cipul este dedicat fotografiilor și videografiei pentru fanii tenisului, cu o calitate HDR uimitoare. Puterea de calcul a lui Mari Silicon X permite experiențe de imagine realiste, care pot dezvălui adevărata vitalitate a terenului emblematic pe zgură, cu OPPO Find X5 Pro.

Rezultatul este o îmbunătățire de patru ori a rezoluției video de noapte, mai puțină granulație și reproducerea superioară a culorilor, făcând posibilă pentru prima dată 4K Ultra Night Video pe un smartphone Android și deblocând capabilități de imagine care țin pasul cu acțiunile jucătorilor de la Roland-Garros.

Find X5 Pro duce captarea conținutului la următorul nivel, cu videoclipurile filmate în condiții de lumină scăzută. Fiecare cadru are detalii, claritate și gamă dinamică comparabile cu o fotografie în modul de noapte. Videoclipul în lumină scăzută a fost o problemă continuă pentru fotografia de pe smartphone. Oamenii au fost nevoiți să aleagă între a surprinde momente frumoase cu rezultate de calitate scăzută sau pur și simplu să renunțe la imortalizarea experiențelor lor. Cu 4K Ultra Night Video, datorită NPU-ului de imagistică Mari Silicon X, nevoia acestei alegeri dispare. Find X5 Pro surprinde intensitatea și spiritul meciurilor notabile de noapte fără a sacrifica calitatea.

Și filmarea acțiunii rapide cu un smartphone a cauzat provocări pentru mulți. Stabilizarea optică a imaginii (OIS) pe cinci axe de la OPPO, în paralel cu Ultra-Clear Shot și tehnologia anti-shake de trei grade creează conținut profesional, de o calitate incredibilă.

Campania „Inspirational Light” de la OPPO îi aduce pe fanii tenisului din întreaga lume alaturi de sportivii remarcabili. Mesajele inspiratoare de susținere din parte a comunității pasionate de tenis au fost folosite pentru a crea imagini de pictură în lumină uimitoare, prezentate pe terenul de zgură roșie, în fiecare seară a turneului.

La sfârșitul fiecărui meci de noapte, când luminile stadionului au fost stinse, echipa expertă de pictură cu lumină a OPPO a „pictat” cele mai bune comentarii ale fanilor folosind capabilitățile de fotografiere cu expunere lungă ale OPPO Find X5 Pro. Imaginile uimitoare au fost capturate de OPPO Find X5 Pro, cu fotografii și videoclipuri postate pe rețelele sociale. Inspirația pentru a reuși vine atât de la vedetele tenisului, cât și de la fanii lor.

Tehnologia mobilă OPPO, lider în industrie, va inspira mai mulți oameni să asiste, să captureze și să participe la emoțiile reale de pe teren.

La Roland-Garros 2023, OPPO va continua să fie partenerul premium. Compania lider în tehnologie intenționează să aducă și mai multe inovații care îi entuziasmează pe fanii tenisului din întreaga lume, prin experiențe remarcabile de imagine. Aducerea la viață și retrăirea adevăratei magie a tenisului este simplă, cu OPPO.

##

Despre OPPO

OPPO este un brand lider global de dispozitive inteligente. De la lansarea primului său telefon mobil – „Smiley Face” – din 2008, OPPO a fost într-o căutare neîncetată a sinergiei perfecte dintre satisfacția estetică și tehnologia inovatoare. Astăzi, OPPO oferă o gamă largă de dispozitive inteligente, condusă de seriile Find X și Reno. Dincolo de terminale, OPPO oferă utilizatorilor săi și sistemul de operare ColorOS și servicii online, cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO are o prezență în peste 50 de țări și regiuni, cu mai mult de 40.000 de angajați dedicați creării unei vieți mai bune pentru clienții din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul oficial OPPO: https://www.oppo.com/en/.

>