Breaking news

Cântăreaţa mexicană Jenni Rivera a decedat după ce avionul în care se afla s-a prăbușit

Tragedie în lumea artistică din Mexic, după ce cântăreaţa Jenni Rivera a murit duminică, în urma prăbușirii avionului în care se afla.

Avionul de mici dimensiuni Lear Jet, la bordul căruia se afla Jenni Rivera și alte șase persoane, s-a prăbuşit în nordul Mexicului.

Avionul decolase din Monterrey la ora 09.15 GMT, având-o la bord pe cântăreaţa Jenni Rivera, doi piloţi şi alte patru persoane.

Avionul se îndrepta spre aeroportul din Toluca, atunci când a dispărut de pe ecranele radarelor, la o distanţă de circa 100 de kilometri faţă de locul de unde decolase.

Rămăşiţele avionului au fost descoperite în apropiere de localitatea El Tejocote, aflată la circa 200 de kilometri de oraşul Monterrey.

Ministrul Comunicaţiilor şi Transporturilor, Gerardo Ruiz, a confirmat pentru postul Milenio faptul că autorităţile mexicane au descoperit resturile avionului şi că nu există supravieţuitori.

Ultimul concert susținut de Jenni Rivera a fost sâmbătă la Monterrey.

Cântăreaţa californiană de origine mexicană, în vârstă de 43 de ani, a vândut peste 15 milioane de albume şi a primit numeroase premii la galele dedicate muzicii latino.

>