Breaking news

Canicula face ravagii la Australian Open. Jucătorii leșină pe teren

loading...

Jucătorii de la Australian Open sunt nevoiți să joace la temperaturi caniculare pe cimentul de la Melbourne. Unii leșină, alții vomită în timp ce alții abandonează partida.

canicula la australian openTemperaturile foarte mari de pe continentul australian le dă mari bătăi de cap jucătorilor de la Australian Open 2014.

Marți, temperatura la Melbourne au depășit 40 de grade Celsius. Din această cauză copii de mingi picau pe capete, spectatorii se ungeau pe piele cu creme protectoare și își acopereau fața cu pălării și ochelari de Soare.

Pentru jucători calvarul era și mai mare din cauza cimentului pe care jucau. Wozniacki a declarat că a pus o sticlă de apă jos pe teren şi a găsit-o mai târziu topită.  Dancevic s-a prăbuşit pe teren, Shuai Peng a vomitat.

Una dintre victimele căldurii a fost şi John Isner care a fost nevoit să se retragă în partida cu Klizan.

Polona Hercog a abandonat după doar 6 puncte meciul cu Cornet. Jelena Jankovic a căzut destul de serios şi şi-a sucit glezna. Deşi a câştigat cu 6-1, 6-2 contra Misaki Doi, a trebuit să ia două pauze medicale.

Dancevic a criticat organizatorii pentru că programează meciurile pe caniculă: E inuman. Nu cred că face vreun serviciu nimănui, nici jucătorilor, nici fanilor, nici tenisului, să vezi jucători leșinând sau retrăgându-se. Cu atâția jucători plângându-se de căldură, ei continuă să programeze meciuri în căldura asta până când o să moară cineva. Personal, nu cred că e corect pentru noi și mai sunt și alți jucători care cred la fel.

Însă vin vești bune pentru jucătorii care rămân în turneu, de sâmbătă încolo. Temperaturile vor scădea în jurul valorii de 25 de grade, fiind mult mai suportabile.

loading...