Breaking news

Cand vine vorba de videochat, Iasi ascunde printre cele mai talentate si promitatoare modele!

Industria de divertisment online pentru adulti se dezvolta tot mai mult nu numai in Bucuresti, ci si in alte mari orase din Romania. Din acest punct de vedere, studiourile de videochat din Iasi se pot considera privilegiate, deoarece este vorba despre un centru universitar puternic, cu multi tineri, si in acelasi timp despre cea mai mare localitate dintr-o regiune recunoscuta pentru frumusetea femeilor.

videochat Iasi

Prin urmare, cele mai importante companii de videochat au ales sa investeasca in Iasi, astfel incat sa le ofere modelelor conditii optime de lucru si sa le ajute sa faca performanta fara a mai fi nevoite, ca in trecut, sa plece in Capitala.

Conditiile oferite intr-un studio de videochat Iasi

Studio20 Iasi este amplasat intr-o zona buna a orasului, astfel incat permite accesul in deplina siguranta si in acelasi timp intr-un mod discret, la orice ora. Prin urmare, modelele pot sa aleaga programul dorit, avand libertatea de a-si incepe tura fie dimineata, fie dupa-amiaza, fie chiar noaptea.

Conditiile de lucru oferite in acest studio de videochat din Iasi se afla la cele mai inalte standarde. Fiecare camera are o tematica unica, speciala, fiind conceputa astfel incat sa indeplineasca doua scopuri esentiale: pe de o parte sa le permita modelelor sa se simta cat mai confortabil, iar pe de alta parte sa faca posibila implinirea diferitelor fantezii pe care le au membrii site-urilor pentru adulti.

Fiecare fata care alege sa lucreze ca model de videochat Iasi beneficiaza de training profesional, de suport tehnic permanent, precum si de sedinte gratuite de make-up si de hair-style. De asemenea, are acces la cursuri gratuite de limba engleza, care se vor dovedi de real folos in munca desfasurata.

Adauga la toate acestea sedintele foto profesionale si realizarea gratuita a portofoliului si e clar ca fetele pornesc la drum deplin pregatite si sustinute de studio pentru a-si indeplini obiectivele profesionale si personale!

videochat Iasi

Ce castiguri se obtin in videochat in Iasi?

Domeniul divertismentului online pentru adulti este unul care genereaza castiguri extrem de consistente, iar acest fapt este vizibil inca de la inceputul activitatii de model online.

Concret, fiecare fata primeste in mod garantat, in primele trei luni de activitate, 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele pe care le realizeaza in acest timp pe site-urile de profil.

Apoi, pe masura ce capata experienta, ele obtin castiguri considerabile din activitatea pe care o desfasoara. Se porneste de la un comision de baza in valoare de 50% din sumele castigate pe site-uri, la care se adauga o intreaga serie de bonusuri.

De exemplu, se acorda un bonus de 5% pentru 100 de ore lucrate intr-o perioada de doua saptamani si unul de aceeasi valoare pentru fetele care castiga mai mult de 15 000 de dolari intr-o perioada. Exista un bonus de 5% pentru comportament online perfect, unul similar pentru o rata de conversie buna, iar fidelitatea fata de studio este de asemenea recompensata cu bani.

In aceste conditii, nu este deloc de mirare ca multe modele de videochat Iasi s-au facut remarcate pe plan national si international, au incasat sume fabuloase de bani si au reusit sa isi schimbe viata in bine mai repede decat ar fi crezut ca este posibil!

>