Breaking news

Cand stii ca ai nevoie de servicii de reparatii chiller pentru afacerea ta?

reparatii chiller

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca exista si posibilitatea de a inlocui chiller-ul din sistemul afacerii tale. Totusi, mai important este faptul ca aceasta alegere nu este mereu cea corecta, mai ales din punct de vedere financiar. Pe scurt, un serviciu de reparatii chiller poate aduce sistemul de racire al afacerii tale inapoi pe picioare fara sa fii nevoit sa opresti operatiunile.

Daca vrei sa stii cand ar trebui sa apelezi la acest tip de servicii in defavoarea unei inlocuiri, citeste in continuare. Iti vom spune tot ce trebuie stiut in astfel de situatii!

Inlocuire versus reparatii chiller – cum alegi?

Chiar daca afacerea ta este mai mult decat prospera, nu ar trebui sa crezi ca simpla inlocuire a unui sistem atat de important este extrem de usoara si nu prezinta dezavantaje. Indiferent de situatie, reparatia unui chiller ar trebui sa fie primul pas pe care il iei.

Daca nu esti sigur, iata care sunt semnele pe care trebuie sa le iei in considerare:

  • Defectiunea este probabil cauzata de lipsa de mentenanta – de cele mai multe ori, un chiller isi pierde din eficienta din cauza depunerilor de murdarie ori din cauza unor componente mult prea uzate. Asadar, un specialist in reparatii chiller poate curata unitatea sau schimba unele componente pentru a asigura buna functionare sistemului.
  • Reparatiile ar costa mult mai putin decat inlocuirea – evident, atunci cand te intalnesti cu tehnicianul, acesta iti va prezenta toate optiunile disponibile. Iti va spune cat costa atat reparatia chiller-ului, cat si inlocuirea acestuia. Un punct de reper bun este durata estimata de viata a acestui produs. Daca se presupune ca acesta mai poate functiona pentru inca 5 ani, atunci sunt sanse mari ca reparatia sa fie foarta favorabila, in comparatie cu inlocuirea.
  • Nu ai timp de pierdut – dupa cum am mentionat, inlocuirea unui chiller necesita timp – in acest timp, afacerea ta trebuie oprita (sau cel putin partea acesteia afectata de chiller). Daca nu ai timp de pierdut, atunci iti recomandam serviciile de reparatii chiller. Indiferent de natura problemei, tehnicienii pot asigura buna functionare a acestuia pana cand iei o decizie.

Daca toate cele mentionate se aplica chiller-ului din sistemul tau de racire, atunci reparatia acestuia este recomandata. In cazul inlocuirii, dupa cum am mentionat, trebuie sa te pregatesti intens pentru perioada in care nu vei dispune de functionalitatile sistemului de racire.

Opinia unui service reparatii chiller autorizat

Foarte importanta este si opinia unui service autorizat atunci cand ai probleme la sistemul de racire al afacerii tale. Nu ar trebui sa decizi asupra inlocuirii de unul singur, fara a lua in considerare opinia expertilor.

Pentru aceasta, te poti baza cu incredere pe ServiceFrigOnline.ro – indiferent de problema, noi te putem ajuta. Cand vine vorba de chillere, putem inlocui uleiul din compresor, imbunatati circulatia aerului si repara conexiunile electrice defecte.

Concluzie

Cand integritatea sistemului tau de racire a avut de suferit, este foarte important sa rezolvi problema cat mai repede. Chiar daca vei lua o alta decizie in viitor, ar trebui sa contactezi un service cat mai curand de la observarea problemelor. Acceseaza ServiceFrigOnline.ro pentru a vedea cum te putem ajuta in aceasta privinta!