Breaking news

Când este Black Friday 2022 în România

Startul acestui eveniment din acest an în România este dat începând cu data de 11 noiembrie atunci când magazinele vor afișa promoțiile lor surprinzătoare. Ziua aceasta însă nu este una fixată și doar un reper, unele păstrează frumoasă tradiție americană, iar altele vor să surprindă cumpărătorii chiar de la sfârșitul lunii octombrie sau începutul lunii noiembrie.

În ce an a început Black Friday în România?

Black Friday a prins contur în România în anul 2011, iar de atunci a devenit o senzație în fiecare an. Acel moment a fost unul de succes și de atunci oamenii așteaptă cu nerăbdare această perioadă când vor putea achiziționa produse la un raport avantajos între cantitate calitate și preț.

Care este perioada promoțională de Black Friday?

 

Perioada de promoții este decisă de fiecare magazin în parte. Aceasta lună a toamnei este asociată cu reduceri, de aceea unele magazine în semn de respect și loialitate prelungesc reducerile chiar și până la sfârșitul lunii comparativ cu câteva zile sau săptămâni. Tot ce trebuie să faci în această perioada este să urmărești îndeaproape paginile magazinelor de care ești interesat, sau varianta cea mai ușoară să accesezi pagini create special de Black Friday pentru a-ți simplifica căutarea, acestea având deja o listă completă a magazinelor participante. Astfel vei fi sigur că nu ai ratat nimic, ai fost printre primii care au află noutățile și ai monitorizat orice informație în avantajul tău.

De ce se merită să așteptăm până de Black Friday pentru cumpărături?

 

Reducerile din noiembrie oferă ocazia perfectă de a te bucura de o varietate mare de produse la un super preț. În primul rând Black Friday este perfect pentru cei care vor sa facă economii și să nu investească mult în anumite categorii de produse. Diferența de bani pe care o câștigi în folosul tău așteptând Black Friday pentru a cumpăra anumite produse o poți utiliza în alte scopuri. Cine nu e interesat să cumpere mult cu bani puțini?

 

În concluzie, perioada de Black Friday este cea mai optimă și cea mai bună pentru achiziționarea oricărui produs dorit. Nu rata șansa de a cumpăra în această perioadă și de a profita de posibilitățile care îți sunt oferite. Fii pe fază, cumpără rapid și nu uita că primul venit este primul servit!

>