Breaking news

Canalul de muzică UTV a împlinit azi 9 ani de la lansare

UTV a fost lansată în eter pe 9 aprilie 2005 ca prima televiziune interactivă din România. În prezent, UTV este prima televiziune muzicală din țară care emite și în format HD.

utv -  8 aniAniversarea a opt ani de emisie a fost pentru echipa postului muzical, un moment numai bun pentru un bilanț al părților bune. Utv este prima televiziune muzicală care a transmis LIVE de la B’estfest, timp de 3 zile! A mers la toate festivalurile care contează din Europa și a share-uit totul la Festcatch – EXIT, Sziget, Delta Music Fest, Route 68 SummerFest și muuulte altele.

Utv este prima la evenimente muzicale: pentru al treilea an consecutiv echipa televiziunii a mers în Ibiza la ceremonia DJ Awards să-ți prezint cei mai buni DJ din lume si nu lipsim de la cele mai tari petreceri Sensation din Europa.

Utv este prima la interviuri cu artiștii pe care îi adori, a stat de vorbă cu Metallica, Akon, Nelly Furtado, Cypress Hill, Ja Rule, Busta Rhymes, Fat Joe, Mylo, Armin Van Bureen, Oceana, Hurts, Andy Fletcher, Flo Rida, Kelly Rowland, Shaggy, Lil Kim, Alanis Morisette, Lady Gaga, LMFAO, Ciara si multi altii.

Utv este prima în fața scenei la concertele: Madonna, Roxette, Cranberries, Busta Rhymes, Ja Rule, Hurts, Faithless, Shakira, Fat Boy Slim, Aerosmith, Manu Chao, Shaggy, Kelly Rowland, Linkin Park, Lady Gaga, LMFAO, Ciara și multe altele.

Utv este prima la hituri difuzând pentru prima data artiștii ale căror piese au fost intens promovate și au fost preluate și de celelalte stații tv și radio concurente. Cele mai recente exemple sunt: D’Banj – Oliver Twist, Asaf Avidan – One Day sau Major Lazer – Get free.