Breaking news

Campionul Mondial, Marian Drăgulescu, invitatul de cinci stele al RTP OPEN 2021

Marian Drăgulescu, cel mai mare gimnast român din toate timpurile, va decerna trofeele la Ceremonia de premiere a GRAND SLAM-ULUI RTP din 5 septembrie 2021, cel mai mare turneu de tenis din România pentru amatori.

Campionul RTP OPEN 2021 va primi trofeul din partea marelui campion mondial, Marian Drăgulescu. Gimnastul de aur al României a acceptat invitaţia Preşedintelui RTP, de a participa la festivitatea de premiere a primului GRAND SLAM RTP.

Astfel că cel mai mare turneu de tenis organizat vreodată în România pentru amatori, este onorat cu prezenţa de cel mai bun gimnast român din toate timpurile.

În vârstă de 40 de ani, Marian Drăgulescu s-a apucat de gimnastică la 7 ani şi a participat la cinci Jocuri Olimpice: 2000, 2004, 2008, 2016 şi 2021.

Marian Dragulescu are un palmares impresionant de 31 de medalii mondiale, europene şi olimpice, care include nu mai puţin de 8 medalii de aur la Campionatele Monciale şi 10 de aur la Europene. La Jocurile Olimpice de la Atena din anul 2004, Marian Drăgulescu a cucerit un argint la Sol şi două medalii de bronz, una la sărituri şi alta cu echipa.

RTP OPEN 2021, primul Grand Slam pentru jucătorii amatori de tenis de câmp din România, va reuni la start peste 100 de jucători şi se va desfăşura pe 5 septembrie la Club Sportiv Galaxy din Bucureşti.

>