Breaking news

Campioni, vedete și marinari militari vor alerga pentru viața lui Radu

Joi, 26 iunie 2014, ora 20.00, în complexul comercial AFI Palace Cotroceni va avea loc crosul caritabil „AFI Palace Mall Run – Aleargă pentru viața lui Radu!”.

ALEARGA PENTRU VIATA LUI RADUAlergarea are ca scop ca scop strângerea de fonduri pentru Radu Şapartoc, un băiețel de 9 ani diagnosticat cu o formă rară de cancer.

Evenimentul face parte din campania „Aleargă de ziua ta!” a multiplei medaliate europene, mondiale și olimpice Ana-Maria Brânză şi se va desfăşura pe un traseu de 2200 m în interiorul AFI Palace Cotroceni (3 ture interioare).

Startul şi sosirea vor avea loc pe platoul de la intrarea ”Galaxy” şi toţi banii strânşi vor fi folosiţi pentru tratamentul lui Radu, la o clinică specializată din Germania.

Campania are sprijinul unor sportivi renumiţi precum Leonard Doroftei, Camelia Potec, Sandra Izbaşa, Alina Dumitru, Mihai Leu sau Mihai Covaliu, care s-au alăturat colegei lor Ana Maria Branza în lupta pentru a salva viața lui Radu.

Sărbătoritul lunii iunie este Radu Sebastian Hristu, care și-a dedicat ziua de naștere salvării nepoțelului său. Radu Şapartoc a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer, care i-a afectat mai multe organe.

Singurul tratament disponibil pentru această boală este în străinătate şi se ridică la suma de 50.000 de euro.

Toti bucureștenii sunt așteptati joi, 26 iunie, ora 20.00, la intrarea ”Galaxy” din complexul comercial AFI Palace Cotroceni pentru a face o donație și a alerga alături de marii campioni ai României pentru salvarea lui Radu.

Alergătorilor le va fi asigurată apă plată, iar donatorii vor primi, drept recunoștință, un magnet de frigider personalizat cu autograful Anei-Maria Brânză.

Alături de campioni, la alergare și-au anuntat prezența persoane publice, vedete TV, precum și mai mulți marinari ai Forțelor Navale Române.

Impresionați de cazul lui Radu, care își dorește să ajungă comandant de navă, inimoșii mateloți (foto) vor veni să alerge și să faca donații pentru a-l ajuta să se vindece și să-și împlineasca visul.

Cei care nu pot ajunge, pot susține cauza pe parcursul întregii zile cu donații prin sms la numarul 8848 sau apeluri telefonice la numerele dedicate 0 900 900 301 (10 euro/apel), 0 900 900 303 (3 euro/apel) sau 0 900 900 305 (5 euro/apel).

Evenimentul este sprijinit de Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București, AFI Palace Cotroceni și Fundația Mereu Aproape.

>