Breaking news

Campioni mondiali vin la Duminica în familie

loading...

Ramona Bădescu aduce, în această săptămână, o parte din fascinanta Românie internaţională în platoul Duminicii în familie. Artişti talentaţi, campioni, tineri cu iniţiative lăudabile, vise excentrice, caractere puternice vin să ţină companie telespectatorilor TVR.

ramona badescu - tvr 1Prima invitată a Ramonei Bădescu este o artistă care caută mereu noi forme de exprimare, dar şi un om dornic să-şi ajute semenii. Rona Hartner vorbeşte, în cadrul rubricii „Mondo România”, despre proiectele sale, despre familia ei, dar şi despre cine sunt… „catolicii rock’n’roll” sau ce înseamnă „gipsy therapy”. Invitata Duminicii în familie va avea, însă, şi ea parte de o surpriză foarte emoţionantă din partea echipei emisiunii.

În 2012, la numai 11 ani, au câştigat medalia de aur la German Open Championship, competiţie desfăşurată la Stuttgart. Campioni mondiali la dans sportiv, juniorii Sebastian Zicoane şi Anca Copos îi povestesc Ramonei Bădescu despre cum se împacă şcoala cu antrenamentele şi oferă telespectatorilor TVR 1 un „Vals lent”.

Campion mondial la paraciclism, Eduard Novak se numără şi el printre invitaţii Ramonei Bădescu la Duminica în familie. Povestea lui, modul în care a reuşit să treacă peste un moment care l-ar fi putut dărâma complet şi să obţină performanţe absolut remarcabile vor fi subiecte de discuţie în emisiunea de la TVR 1.

Spre finalul emisiunii îi cunoaştem pe Vlad Paslariu şi Eszter Pop, câştigătorii titlului mondial de anul acesta la Campionatul Mondial de Dans Sportiv Standard pentru tineret.

Pepe lansează cel de-al treilea single de pe viitorul său material, „Ce fată”. Interpretul vine la Duminica în familie cu mai multe detalii despre acest subiect. Iar trupa F-Charm aduce cel mai recent videoclip, cel al piesei „Departe de tine”.

Rubrica „Muzicoteca sentimentală” ne va aminti de Mihaela Runceanu, prin interpretarea originală a piesei „Iartă”, de către Rodica Anghelescu şi Bogdan Ioniţă. Iar o altă interpretare inedită cu care se vor delecta telespectatorii duminica aceasta este cea a celebrei piese „Bensonhurst Blues”, a lui Oscar Benton; membrii trupei White Mahala aduc propria lor versiune a hitului anilor ’80.

Jessica D şi Glance încing atmosfera din platou cu piesa „Get Down” la începutul celei de-a treia părţi a emisiunii de la TVR 1. Tot atunci, aflăm cum se poate trece de la diplomaţie la modeling şi apoi înapoi la diplomaţie de la o femeie „frumoasă, deşteaptă şi cu stil”, Dana Săvuică. Nici ea nu va pleca de la Duminica în familie fără să aibă parte de o surpriză…

Trupa Super Chill vine cu o nouă piesă, „Vibration”, iar Rona Harner ne va încânta, pe parcursul întregii emisiuni, cu melodiile sale, interpretate solo sau în duete, între care unul alături de Cornelia Tihon.

Ana Pepine şi Paul Cimpoieru, doi actori de pantomimă, sunt reprezentanţii companiei Dan Puric la Duminica în familie. Cei doi fac parte din trupa „Passe Partout” a companiei şi vin cu un moment deosebit din „Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte”.

Tot la Duminica în familie vom cunoaşte câţiva tineri care nu şi-au cunoscut părinţii, dar care, în prezent, hrănesc cu pâinea produsă de ei câteva sute de copii la fel de sărmani.

Din emisiune nu vor lipsi concursurile pentru public, calendarul evenimentelor săptămânii viitoare, precum şi scenele de umor ale lui Claudiu Bleonţ, care le prezintă telespectatorilor buletinul de ştiri „Chix News”, un horoscop special şi poşta redacţiei. Rezultatele rubricii concurs „Stop în top” vor arăta care a fost cel mai votat hit al săptămânii şi îi aduce pe câştigători în platoul Duminicii în familie.

loading...