Breaking news

Campionatul Mondial de Ju-Jitsu, deschis de Ministrul Nicolae Bănicioiu

loading...

Ministrul Tineretului și Sportului, Nicolae Bănicioiu a participat vineri, la deschiderea Campionatului Mondial de Ju-Jitsu găzduit de București.

campionatul mondial de Ju JitsuNicolae Bănicioiu a fost prezent la deschiderea celei de-a patra ediţii a Campionatului Mondial de Ju-Jitsu rezervat categoriilor de vârstă Aspiranţi (U18) şi Juniori (U21), ce are loc la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Ministrul Nicolae Bănicioiu le-a urat “Bun venit!” în ţara noastră tuturor echipelor prezente la competiţie: Sunt impresionat de participarea masivă pe care o avem astăzi la acest sport, peste 480 de sportivi, din mai mult de 30 de ţări din lume. Consider că acest eveniment este şi o modalitate de a promova acest sport printre tinerii români. Vă mulţumesc că aţi ales România şi mă bucur că împreună cu Federaţia Română de Arte Marţiale reuşim să găzduim acest campionat. Sper ca în această scurtă perioadă să descoperiţi România şi cât este de frumos oraşul Bucureşti. Le urez succes tuturor participanţilor, cei mai buni să câştige şi îmi doresc să rămâneţi cu amintiri cât mai plăcute despre ţara noastră.

Lotul Naţional al României cuprinde 31 aspiranţi şi 19 juniori, de la 16 cluburi de ju-jitsu din ţară.

Competiţia organizată de Federaţia Română de Arte Marţiale (FRAM), Departamentul Ju-Jitsu se desfăşoară în perioada 22-24 noiembrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, iar accesul este gratuit.

loading...