Breaking news

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, triplează traficul online al TVR

Din cauza meciurilor de fotbal de la Mondialul din Brazilia, a explodat traficul site-ului TVR. Meciurile din grupele Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014, difuzate pe TVR+ în direct şi în exclusivitate pentru spaţiul virtual din România, au adus un număr record de vizitatori pe platformele online ale TVR.

vizitatori unici tvr+În intervalul 12-17 iunie, de la fluierul de start al partidei Brazilia – Croaţia şi până la finalul primei etape din faza grupelor celei mai importante competiţii sportive a momentului, platforma online a Televiziunii Române www.tvrplus.ro a înregistrat zilnic, în medie, aproximativ 800.000 de accesări (cumulate pe internet şi pe aplicaţiile de mobil şi tabletă). În aceeaşi perioadă, în jur de 450.000 de vizitatori unici au accesat zilnic TVR+, pe internet şi pe platformele de mobil şi tabletă.

Vârful de trafic a fost înregistrat pe 17 iunie, la meciul Brazilia – Mexic, când www.tvrplus.ro a numărat un total de 92.000 de sesiuni, cărora li se adaugă 60.000 de sesiuni înregistrate pe aplicaţia de mobil şi tabletă. Meciul cu cel mai mare trafic a beneficiat de 80.000 de vizitatori unici pe TVR+ (63.000 pe site şi 17.000 pe tabletă şi mobil).

Platforma web a Ştirilor TVR – stiriletvr.ro – ţine microbiştii la curent cu desfăşurarea partidelor de fotbal de la Cupa Mondială, în format live text. Ulterior, iubitorii sportului rege sunt invitaţi să revadă cele mai  spectaculoase faze, în format video. Cupa Mondială a adus şi stirilortvr.ro o triplare a numărului vizitatorilor unici, din 12 iunie până în prezent.

Şi www.tvr.ro, site-ul oficial al Televiziunii Române, unde cei interesaţi pot afla zilnic programul meciurilor şi alte informaţii despre transmisiunile TVR, a avut în această perioadă 500.000 de accesări şi un număr de 275.000 de vizitatori unici.

Toate partidele de la Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 pot fi urmărite atât pe posturile TVR, cât şi online, exclusiv pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android. Transmiterea meciurilor online se realizează cu ajutorul Direct One, partenerul TVR în dezvoltarea site-ului TVR+ şi a aplicaţiilor de mobilă şi tabletă.