Breaking news

Campionatul European de înot în bazin scurt de la Otopeni, transmis de AntenaPLAY

Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023, care se desfășoară la Otopeni în perioada 5 – 10 decembrie, se văd în AntenaPLAY.

România este gazda ediţiei cu numărul 22 a Campionatelor Europene de înot în bazin scurt. Organizată de European Aquatics, competiția constă în 42 de probe la care vor participa starurile natației europene.

“Mai mulţi înotători importanţi din Europa şi-au trecut numele pe lista participanţilor la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023. Aceştia vor lupta pentru supremaţie timp de şase zile”, se arată pe site-ul oficial al European Aquatics.

David Popovici luptă pentru medalii alături de Maxime Grousset, Florent Manaudou, Yahann Ndoye Brouard, Analia Pigree, Tom Dean, Duncan Scott, Matt Richard, Lauren Cox sau Leah Scholsshan, care se vor afla la Otopeni în perioada 5-10 decembrie. Pentru David Popovici, acesta este un test important înainte de Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris.

„Îmi doresc să fie cât mai mulți spectatori de-ai noștri, să fie mulți spectatori în tribune, dar dacă sunt români mai mulți, atunci atmosfera o să fie mai frumoasă și le putem arăta celor mai buni înotători din Europa ce tribună frumoasă putem să avem și ce spectacol putem să facem”, a spus campionul român.

>