Breaking news

Campania „Faci bine cu o carte”, demarată de TVR Info ajunge și la Bookfest

Timp de două zile, românii pot dona o carte la târgul Bookfest de la Romexpo, în cadrul campaniei inițiate de TVR Info și intitulată ”Faci bine cu o carte”.

Pentru ultimele două zile ale campaniei iniţiate de TVR INFO pe 2 mai, prin care Televiziunea de ştiri a românilor oferă câte o carte pentru fiecare LIKE primit pe pagina de Facebook a postului – facebook.com/tvrinfo –, echipa TVR INFO dă întâlnire celor care doresc să doneze cărţi la Complexul Epoziţional Romexpo, acolo unde, în această perioadă, se desfăşoară a şaptea ediţie a Salonului Internaţional de Carte „Bookfest”.

Campania „Faci bine cu o carte” a adunat, până acum, peste 4000 de volume pe care TVR INFO le va oferi unor biblioteci din ţară, unor centre culturale sau unor persoane propuse de telespectatori pe pagina de facebook. TVR INFO a pus la dispoziţia doritorilor un spaţiu special amenajat, unde se pot dona cărţi, la sediul TVR (str. Ermil Pangrati nr. 8-10, sector 1, Bucureşti) şi unde, pe parcursul acestei luni, s-au perindat numeroşi oameni generoşi.

Printre cei care au răspuns invitaţiei de a face donaţii se numără jurnalişti TVR – Malvina Cervenschi, Moise Guran, Raluca Belciu, Alina Stancu, Corina Dănilă, Cristina Cioran, Laura Nureldin, Oana Codrea, Ligia Munteanu, Cătălin Prisacariu, Eugen Rusu, Camelia Văcaru, Marius Constantinescu, Mihai Pilescu, Florian Petrică, Teodora Drăgoi, Ruxandra Bădescu –, dar şi edituri precum RAO sau Capitel, redacţia Europa FM, echipa ziare.com, Fundaţia Română a Inimii, echipa avocatnet.ro, precum şi mulţi telespectatori TVR INFO, sensibilizaţi de această iniţiativă. Un gest deosebit a fost cel al scriitorului Norman Manea, care a donat întreaga sa colecţie de cărţi pentru campania „Faci bine cu o carte”.

>