Breaking news

Camion de top pentru transport pe distante mari

Noul daf xf euro 5 este un camion care prezinta ultimele inovatii in materie de confort si randament maxim pentru transportul pe distante lungi. Pe langa venituri considerabile pe care sa le aduca un camion per kilometru, daf xf euro 5 pune accent pe confortul soferului, deoarece cabina acestuia este spatioasa si ofera un confort maxim pentru conducerea camionului pe distante lungi.

daf camionCamionul daf xf euro 5 este destinat pentru transportul pe distante lungi, iar motorul acestuia dezvolta pana la 510 CP si cuplul de 2500 Nm, asigurand, astfel, o tractiunea optima si rulare lina. Motorul camionului este unul corespunzator pentru parcurgerea unui numar insemnat de kilometri, asigurand, in acelasi timp, o manevrare usoara si confortabila pentru sofer. Performanta motorului garanteaza parcurgerea usoara a distantelor, intr-un timp util si cu manevrare facila a autovehiculului. Transmisia performanta si sasiul compact reprezinta cateva inovatii ale camionului daf xf euro 5 care il clasifica in topul autovehiculelor de transportare pe distante lungi cu cel mai inalt randament.

Cabina camionului poate deveni spatiu de locuit

Parcurgerea unor distante lungi cu un daf xf euro 5 presupune zile intregi petrecute in acelasi camion, tocmai de aceea noul model pune un accent considerabil pe confortul soferului. Calatorind zile la rand, este foarte important ca soferul sa dispuna de un spatiu pentru a se odihni, dar si pentru a conduce in cel mai confortabil mod. Noua cabina daf xf euro 5 este spatioasa, dar, in acelasi timp, foarte bine aranjata, pentru a asigura toate facilitatile necesare in parcurgerea de distante lungi. Cabina este nu doar un spatiu de lucru, dar si de locuit sau de depozitare. Designul interior al cabinei este unul elegant, punand un accent primordial pe oferirea unui confort maximal pentru orele de lucru si de locuit.

Camioanele  daf xf euro 5 second hand reprezinta o solutie sigura pentru dezvoltarea afacerii. Acestea au maxim cinci ani vechime si un rulaj maxim de 500 mii de kilometri. In cazul in care nu va puteti decide in privinta achizitionarii un daf xf euro 5, puteti solicita un test pentru conducerea camionului, pentru a verifica performanta acestuia si confortul cabine, precum si siguranta pe care o ofera soferului. Un camion daf xf euro 5 second hand trece printr-o verificare tehnica si vizuala, fiind asigurata si o perioada de sase luni de garantie driveline. Pentru a alege un camion in conformitate cu cerintele specifice, puteti accesa direct pagina online Daftrucks.