Breaking news

Camioanele cumparate la un pret bun, sunt un prim pas spre o afacere prospera in transporturi

Ai inceput de curand o afacere in domeniul transportului si vrei sa ai randament maxim? Transportul de marfuri sau produse este rentabil atat timp cat ai si resursele necesare pentru a respecta deadline-uri si a putea incarca si livra cat mai multe marfuri, materiale si produse.

Cand greutatile sunt destul de mari si marfa are de parcurs drumuri lungi, cea mai inspirata alegere pentru transportatori raman noile tipuri de camioane.

Camioanele sunt o investitie buna la inceput de drum

Camioanele permit incarcarea si descarcarea rapida, au viteze mari de deplasare asa ca timpii de livrare vor fi mai mici, cauciucurile rezista la orice fel de drum, oricat de lung, camioanele se pot deplasa pe orice tip de carosabil. De asemenea, condusul camioanelor este simplu si confortabil, consumul de carburant nu e asa de mare, randamentul este maxim mai ales la drum lung. Reparatiile camioanelor se pot face in service autorizat, fiecare firma care vinde camioane are si service propriu, piese de schimb se gasesc, materialele din care sunt construite camioanele moderne rezista bine la uzura si la folosire intensa.

ETC Trucks vine cu oferte tentante de camioane performante

La ETC veti gasi mereu o gama variata de vehicule noi si second hand, camioane de vanzare de la producatori de top si piese de schimb, firma este dealer autorizat IVECO asa ca veti avea reparatii in garantie, in service autorizat, si piese de schimb originale. Camioanele din oferta pot fi achizitionate si prin intermediul unor solutii de finantare personalizate, ofertele se personalizeaza in functie de nevoile fiecarui client.

Pe site sunt prezente oferte pentru gama IVECO Eurocargo, Stralis, Trakkers, toate camioanele au caracteristici moderne pentru o performanta buna si eficienta sporita in timpul transporturilor. Daca nu stiti ce sa alegeti puteti solicita ajutorul unui consultant specialist de la ETC Trucks, livrarile sunt rapide, pe site sunt disponibile detalii despre oferte si imagini cu toate autovehiculele comerciale vandute pentru a sti de fiecare data ce anume cumparati.

Camioanele de la ETC pot fi folosite fara probleme in orice afacere din domeniul transporturilor, greutatile suportate sunt suficient de mari pentru livrari rapide si sigure in orice conditii de deplasare.

>