Breaking news

Camioane rulate de la dealeri de top

Sunteti interesat de achizitionarea unui camion? Atunci probabil ca ati luat deja in considerare cele mai uzuale doua cai prin care puteti face aceasta achizitie. Site-urile si ziarele de anunturi pe de o parte, si pe de alta parte dealerii autorizati de camioane, noi sau second hand.

camioaneFiecare dintre cele doua variante are avantajele si dezavantajele sale insa, fara doar si poate, siguranta cea mai mare a tranzactiei va este oferita atunci cand cumparati de la un dealer cu notorietate pe piata de profil. Tocmai pentru ca notorietatea este cea care va face dealer-ul de camioane sa mentina o relatie fair play cu clientii sai.

Avantajul brandului si al notorietatii pe piata

Cand vine vorba despre istoricul unui vehicul, un comerciant online de top poate oferi informatii foarte importante despre starea vehiculului, dar si despre istoricul sau.

De asemenea, atunci cand cumparam camioane second hand de la un comerciant mare, renumit pentru serviciile sale, oferta este una foarte variata, iar pentru bugetul pe care l-ati gandit pentru aceasta investitie, veti avea de ales intre mai multe variante de masini.

Numarul de branduri pe care le poate vinde un astfel de site este foarte mare si cuprinde marcile cele mai importante de pe piata. Spre exemplu EVW Trucks, divizia de vanzari camioane rulate a celor de la  EVW Holding comercializeaza toate marcile de vehicule comerciale, atat pentru piata din Romania cat si pentru clientii din afara tarii.

Avantajul, aici, este ca nu veti gasi doar un loc de unde sa va cumparati un camion ci veti beneficia, de asemenea, si de consultanta, dar si de servicii after-sales, ceea ce inseamna piese de schimb, anvelope, service, dezmembrari, toate la standarde foarte inalte.

Finantare

Avantajul absolut si pe care niciun vanzator privat nu il va putea oferi unui cumparator de camioane rulate este acela ca un comerciant  mare va putea de asemenea oferi si consultanta privind obtinerea de finantare cu posibilitati de trade-in.

Romania nu este cu siguranta tara in care o finantare de la banci sa poata fi obtinuta usor, cu atat mai mult daca vorbim despre o masina second hand. Ratele pentru credite sunt mult mai mari, asigurarea costa mai mult, iar unele banci nici macar nu se gandesc la acest moment sa ofere finantare pentru masini second hand, in timp ce altele pun conditii legate de anul fabricatiei si de numarul de kilometri parcursi. Iata de ce un comerciant precum EVW Trucks si posibilitatile sale de finantare sunt o varianta de nerefuzat.